Google+ Followers

Yang Best

berkali2 tengok pown tak rase boringa
baru tengok ari denga kawn2 huhuhuhuhuuhuhu
hahahah aper lagi terjerit kitorang ni
samapi nak tido pon nak kene temankan
siyes seyyyy seram dibuatnyer
tapi nak tengok agi
hahahahah citer ni pown best layannnn
samer macam citer the boys over flowers
tapi bagi nas cerita ni lagi best
x cayer tengok lorhhh
teh boys over flower tu die tengok dari hanayori dango 2
nas tengok dari hanyori danggo 1 then barulah tengok hanyori dango 2
perhhh mmg best glerzz
cerita ni aku tak penah tengok agi
tapi kawan aku cakap best
aku tengah mencari2 nak tengok jugak
cerita ni nas suker sangat
jalan cerita die mmg best
sites dah berkali pon x jemu

kartun kartun yang best
best

memo memo zibang

suker yang warna kuning dan merah

pingu pingu tot tot tot
nas ingat nas jerkkk yang suke kartun ni
rupe2 nyer mak nas pown suker tengok

hahahaha saper suker cite ni hahaha
mesti semua suka
kelakar

ni pown samer best
mojako
cerita ni maser nas from 3
mmg best
biler die kene air die mengembang
miss lah dengan cite kartun ni

saper penah tengok cerita mi
creta die best best
die ader lagu
lagu die macam ni
tomato tomato tomatao
tomato men
hehehehe
ader lagi tapi nas dah luper
tengok cerita kung fu lagi lah nas suke
wachaaaa




Tiada ulasan: