Google+ Followers

Denggi

salam maulidur rasul kepada semua umat islam

... lama nyer nas tak tulis blog ni rase windu
cerita pulak pasal denggi ni
diikut kan cerita my beloved dimasukkan ke hospital
mulanya die hanya demam biaser jer
bagitau biler nak makan mesti asyik muntah2 jerkkkk
cian betol dan wisau nas dibuatnya

tanggal 24 feb 2009

my love ni pergi lah wat check kat spital HKL
(tapi bukan nas yang menghantar lahhh)
*** cz ader class***
biler balik dari class dapat panggilan dari my love
die bagitau die kene tahan kat spital
cz mmg betol die kene denggi
iskh2 sedih tol lah
nas pulak dah pikir yang bukan2
nak pergi melwat malam ni
takot tak dibenarkan
nas aper lagi call mak kat kg
bagitau my love ni kat spital
hhaaaaahh
aper lagi terkejut lah mak

mak cakap:

mak: hah sakit aper???( dengan nada cemas)
nas: kene denggi
mak: lah macm maner boleh jadi macam tu
nas: tulah ni pown tengah wisau
mak: habis saper jager die kat sane??? lau mak dekat dah jenguk skrg ni

( mak pown muler lah bebel itu ini)
(al-maklum lah my love ni bakal menantu kesayangan)
hehehehehe

adik cakap:

adik: weyyyy mesti yang gigit tu nyamuk betina
nas: hah tu ar pasal
adik: mesti nyamuk tu dah lamer admire kat zul
nas: hahahahaha
adik: sekarang ni ko dah ader madulah ( nasib badan)
nas: hurmmmm macam tulah madu yang bernama cik nyamuk denggi


iskh iskh nyamuk oh nyamuk kenapa ko gigit tunang aku erkkk
ko lapo sgt jangan lah sesuker ati nak landing
cian dah kat tunang aku
aper kate ko tukar menu
mcd ker kfc ker
sedap sikit

hah tak pon
air sirap


hehehhhehe
ko ni mmg gatai erk nyamuk
banyak dah menu aku pilihkan
tapi ko nak juga landing
sesuka hti
ini aku nak marah ni
kalau ko nak makanmcd call jer delivery oder tau
ko duduk kat sarang ko nnt sampai menu yang
ko oder
kikikikiki

itu die

tengok tu sampai gemok perot ko
berapa banyak ko sebarkan virus kat bdan tunang aku


huhuhuhuhu kusyuk yummyyy



*************
cerita pasal nas pulak
ari rabu tu pulak tak gi koje
pasal sakit pinggang
dijadikan cerita nak suh lah si tunang ni
menghantar ke spital nak x ray
tapi tak jadi cz die cakap x larat
nas pown lau nak pergi sendiri lagi x larat nyer
hurmmmmm
so di rumah melepak kan diri
tapi terase
aper tidak nyer tak kanlah nak dok makan tido makan tido
pas tu tengok dinding
nak tengok tv dah lamer tersadai cz wosak
hari ini ader class
x pergi koje jadi pergi kene lah pergi class
macam biaser
malam nyer tulah en tunang ni bagi tau die dimasukan ke spital
( nas yang nak gi HKL x jadi)
( tunang pulak yang masuk spital)
hurmmmm mesti nak samer
macam kelakar jerkk


huhuuuhuhuhu panjang nyer citer pasal madu aku ni
wahhh suker ko erkkk madu
pas ni ko akan diceraikan berkata pada
cik nyamuk denggi hahahahah
bye....

Tiada ulasan: