Google+ Followers

Untuk Si dia Yang Tersayang

salam maulidur rasul yerppp
memang giler dah lamer x buker
so banyak saje cerita yang nak dikongsikan itu ini semuanyer dicampurkan menjadi satu
tanggal 26 feb 2009
diikutkan cerita nak pergi
menjenguk my love ni kat spital
pepagi lagi cik nas ni dah bangun pagi
cz nak kepasar


kebetulan sahabat 2 serumah dengan nas ni pon nak turun
nas aper lagi tumpang lorhhh sekaki

korang jgn salah faham pulak
bukan tumpang kat kaki
hehheh
mengarut jer nas ni kan

dieorang ke lrt nas pulak
pergi pasar yang terdekat
hari ni menu yang nak dimasak simple jer untuk owang sakit
tapi lau nas masak tak macam untuk owang sakit ponnn
hehehhehehhee
haah menu pertama ialah sup ayam



nak buat ni mestilah nak
ader bahan2 yang cukup
so kat pasar beli lah
daun sup ayam and
bahan2 yang sewaktu dengan die kan
hurmmmm
menu kedua yang dimasak ialah bubur
hehehehe


**** gbr ni bukan gbr sebenar yang dimasak yerppp***
gbr2 tu x sempat nak snap
cz dah kusyuk sgt nak gi tengok yang tersayang
dah penat2 masak pergi iron baju
tengah iron baju ni
si tunang ni pulak call

*****

tunang: cyg tengah wat per tu??
nas: baru jer siap masak ni... skrg tgh nak iron baju
tunang: lorhhh yer ker masak untuk abang ker??
nas: haah yer lah naper leh ker?
tunang: ehhh boleh jer ni hah abg dah leh kuar


nas: haahhhhhhhhhh
cepat nyer baru jer cyg nak gi spital jage abg tau
tunang: ngeeee entah lorhhh dr cakap dah leh kuar
nas: hurmmm x perlah cam tu nnt terus jumpe kat setiwangsa lorhh
tunang: ok
*****************

selepsa selesai semuanyer
aku pon bergegas
kebetulan ader pulak
member yang tumpang tido kat umah ni nak kuar
so dijadikan cerita
die lorhhh yang menumpang kan aku ni
berhentikan kat masjid jamek
thank you yerppp cik piah dan en erman
cz bagi tumpang kan nas ni


hurmmmm turn dari kereta dah macam blur2 jer
aper tak nyer dah lamer tak gi m.jamek
so jadi mcam baru jer sampai kl
nas pon berdiri lamer lah jugak melihat sekeliling
hurmmmm tu die pown putra lrt
cik nas ni pon jalan lorhhh
sambil mencangkir beg2 yang berisi hantaran cinta
hehehehe sup dengan bubur tadi
berbekal kan kepada ini


cik nas ni pon melangkah dengan
tersenyum girang

tak payah cocok2 tu
x payah nak beratur panjang
korang paham2 jerlahh
lau dah namer pown m'jamek
dan namer pon hari cuti maka
ramai lah manusia
yang nak berjalan2
dan kemudahan yang tepat untuk elakkan jem terok
so kemudahan lrt nilah
yang berjasa bebanyak
any way thnks yerpp kat kemudahan ni
lau x der menda ni
aper lah aku nak naik


menunggu kat lrt tu pownnn
haiiiii
poning dibuatnyer
aper tidaknyer
pasangan couple ni
nas bukan nak kate tau
tapi ini hakikat yang terjadi depan mate
dah lah tengah bulan mulia maulidur rasul
ari jumaat pulak tu
pakai lah elok sikit ni tak
seksi so insan yang bernama lelaki
pon tengok lah si gadis ni
nas pulak rase malu
dah lah tu pakwenya pulak
tak abis2 peluk2 die pas tu main kiss2
haiiii tak hormat orang lansung
nas pun x der maser nak tengok
aksi dieorang ni yang tak tau malu
pandangan beralih ke luar cermin
tiba tiba
stesyan berikutnyer
setiawangsa
( suara lelaki memberitahu ku)
al maklumlah aku ni dah jauh kemana
terkocoh 2 nas kuar
sampai saner terus tel my love ni
cian die tunggu nas lamer kot



itu die
berbaju oren


hurmmmmm cian die
kene cucuk banyak kesan2 cucuk
kat tangan
hurmmmm tapi aku semapt usik agi
hhohohohoohoho
jahat betol


nas: abang sakit ker???
abang: mestilah sakit
serah ( kawan abang): dah berapa hari x makan nas semalam pown kitorang sebut namer nas baru die nak makan
nas: hehehehe ngade erkkk
abang: ***senyum jer**
nas: abang naper sakit tapi ni x kurang pown makin uncit kikkkiki


abang: hishhhh tengah sakit2 ni karang
ader juga makan penumbuk
nas: hahahahahahaha
serah: uiii ju selamba die kata ko
abang : tu ar pasal
nas: alah owang guwau jer lah tapi
memang pon abang muncit
muncit2 pon cayang sayang abang sowang jer tau


lepas kitorang berbual2 terus balik

die mesej bagitau
yang tak biase orang bawa die naik motor
yerlah selam ni die yang bawa motor
so maser dah sakit ni jadi lah penunggang
hurmmm nasib badan

komen tentang masakan aku
die cakap aku masak masin sikit
tapi sedap yumy yummy
hurmmm kawn 2pown dah naik bising
cz masak pownn selalu masin
ni mesti tak lamer dah nak kawen
hurmmmm betol ker
hahahahahahha

entah berapa banyak garam
telah ku humban hehehehe
ok bubye

Tiada ulasan: