Google+ Followers

Anak ooo Anak..

Salam semua hope semua pembaca sihat hendaknya yer..
sekejap je dah hari rabu dan dah nak cuti. paling best sebab hari isnin minggu depan cuti yer... yahoo..




ok tajuk kat atas tu nak bagitau kat korang anak-anak yang  suke mengamuk tak tentu hala. dan makanya maknya jugak akan jadi HULK...
kadang kadang tu aku try jugaklah bersabar. tapi lama-lama kesabaran aku dah tak tertahan. aku tak tahulah My Zahin asik menangis dan mengamuk macam protes. geram aku dibuatnya.
tak tahulah macam mana nak atasi
  then tetiba lak teringat tentang my Frnds pernah share tentang benda ni Iaitu Anak Tantarum.. korang pon tak tahu ? apa  kata kita terjah blog comel ni


terima kasih pada empunya blog yang comel
banyak ilmu dapat dipelajari
al-maklumlah ini kali pertama merasakan  perkara begini...
ok pada kawan-kawan yang nak share pengalaman korang
amat2lah dialukan
manalah tahukan cara  korang tu nas boleh pratik kan
tq kawan-kawan

ok ade sape2 nak test iq korang
tengok berapa bijak kah anda?

salam sayang 
jumpa lagi dilain entry