click here

Take Ticket First.. Then You May Read My Blog....

KBBA

Jom Kite Kawan

Pemberita Chomel

PeNunggang CHUMEL....

Salam semua
and celamat Pagi
entry kat atas tu

"macam chumel jer... macam bagus...jer
macam marah jer macam marah jer
huhhhh
memang tengah marah tahap gaban
seb bek daku tak bertukar jadi warna hijau
macam garang jer macam garang jer
memang daku garang la mase ni
hangin satu badan 
dah rase x dapat nak control


uiyttt sabo nas sabo

hokey spt biasalah
daku pi koreje naik motor
macam penunggang chumel gitew
hokey menunggang dengan berhemah baikkk
ikut peraturan jalan raya
selamat

tapi yang aku hangin ni
bila pemandu besau kedabak tak nampak haku ni
haki ni tak lah sehalus benang 
sampai ekau tak nampak pon kan
agak2 lah kan
sampai kat lampu isyarat kau nak langgar haku
kau hingat haku ni ayam ker
kau dah langgar haku
kau lari camtu jer
kau ingat haku ni hape haaaaa

kau ingat jalan raya ni jalan raya hang pa yang punya kaaa?
habis tu daku nak tunggang motor
nak guna jalan mane haaaa?
atas divider ker Haaaa?
 ker nak aku tenggek tunggang atas kete kau Haaa?
babun betul la kau ni

Mesti mata kau tu dah jadi mata hapa haaa?
 kau asik ingat 
sampai haku ni yang kau langgar
kedebuk jatuh macam nangka
cisss kuang ajo betol la ekau ni
rileks jer ko bla 
yang haku ni dah terkial2 dek terhompap dek motor chumel ku tu
haaaihhh kau ni kan' lau aku dapek ekau
memang ar siap ekau aku cincang lumat
huhhhhh
babun punya olang
mentang2 lah kau punya kereta chubby
kau himpit haku 
kau hingat aku nasi himpit ker samapi nak himpit camtu

PLEASEE
la
hormati kami yang jugak
walau kami kecil 
kami juga insan yang bernyawa ok
jangan ingat kami ni ayam kambing lembu
kene berhingat la sikit
haihhh
tak masal bdan aku dah sakit2
kaki aku sakit2
montot pon sakit then susah nak bangun bile dah duduk
aiyoyo
cian my baby bile dah sakit2 ni nak
main dengan dia pon dah tak larat
nak mangun watkan susu pon jadi lomah jer
cian kau nak
ni semua disebabkan 
insan  yang tak berperkemanusiaan

jahat  sungguh


bye...