click here

Take Ticket First.. Then You May Read My Blog....

KBBA

Jom Kite Kawan

Pemberita Chomel

Rindu serindu rindunya


Salam semua
dah lama rase nya 
tak berbloking rindu kat kawn2 blog
tengok habuk fuh fuhhhh
wahhhh rindunya kan
dah macam2 kawan-kawan update benda2 hebat

macam yang korang tahu sebelum ni
nas ade bagitau yang anak nas sekarang kat kg

buat pengetahuan korang
masa mule2 hantar anak kat kg
Ya Allah hanya tuhan saja yang tahu
betapa rindunya nas kat anak nas ni
yelah apa tidak nya nas tak pernah berenggang dengan dia pon
kalau berenggang pon
just masa nak pergi kerja tu jer
kali ni memang nekad
hantar anak kat kg.

masa hantar tu ok jer
bila dah lepas tu duduk sorang
air mata mula la mengalir
dok amik anak patung dia siap cium2
pas tu amik bantal peluk dia 
tido tu bertemankan air mata
puas dah husben pujuk tapi dok teringat kan dak kecik tu
huhuhu
sedih nye



yang tak tahan tu baru sehari
nas hantar
pastu esoknya dh cuti kerja
cz demam melanda
demam rindu kat anak
pastu jam berdering kol 5
mcam kebiasaan nas akan ambil anak
kelam kabut nas nak amik anak
pastu husben cakap
nak gi mana ni
nak ambil zahin la
eiii zahin kan kat kampung

haaaa tengok macam tu sekali aku 
huhuhuhuhuhuhu
sedih 
boleh pulak aku jadi
seminggu cam tu 
tapi 
lepas tu ok dah
tapi dengan satu syarat 
tiap-tiap minggu aku balik
tak tahan menanggung rindu pada si kecik tu
 dan adik2 nas kat kg
jadi mangsa untuk send pic kat wechat or wasup setiap hari
hari2 nas call mak kat kampung
tanya pasal Zahin
kadang-kadang mak nas pon dah faham beno
dengan time nas nak call 
hihihihihi

awal bulan 5 nnt nas nak ambil dia dh
tak tahan dah nak duk jauh2
yeayyyyy