click here

Take Ticket First.. Then You May Read My Blog....

KBBA

Jom Kite Kawan

Pemberita Chomel

"Mini Giveaway by Nrl Shfyqh"

Assalamualaikum
weeewittt kali kedua nas joint cengini
halamak macam gian pulak
nak follow segmen cengini
macam nas kata tadi la.. bukan nak menang
just eratkan hubungan dengan bloger2
nelah tau satu ari nanti leh share2 pandangan kan...
kita kan satu rumpun
SATU MALAYSIA
jom ramai2 kita folowwww
blog omei ni



dah lama x hujan tetiba hari ni hujan
Alhamdulillah syukur

jadinya hari ni ambil my babies
lambat sikit
cz tumpang kete kawan kan...
hubby x dapat ambil cz kojer
oklah  Jom tengok TV
layan HALAQAH
sambil layan kerenah dak tecik ni







SEGMEN&GIVEAWAY BY IKHWAN YUSUFF

   Assalamualaikum
Hye kawan2 semua
hope sihat2 sokmo yer

wah ini kali pertama Nas Joint segmen macam ni
rase TERUJA 
Joint ni bukan nak menang
just nak mengeratkan ukwah di klangan2 bloger hebat macam ikhwan ni
Jom kawan2 kita Ambil peluang ni
   



Ingat tak masa kecik2 dulu
sape sikat kan rambut kita
sape yang berada dengan kita bila kita sakit
kalau kita nangis siapa yang berada dengan kita..
yee... mungkin masa kecil  kita ingat semua tu
tapi bila besar semuanya
korang anggap macm beban
subahnallah...
hope nas tak lah tergolong dalam kelopok yang mengabaikan ibu bapa


semalam naik tren nas terserempak dengan 2 0rg
sebelum tu nas mintak maaf
kiranya ade yang terasa or apa
just nak share jer
bagi pedoman kat kita semua...

dari pandan jaya nas tengok makcik ni 
dalam lingkungan 50an dgn anak dia
selamba jer anak dia ni marah2 
mak dia depan khalyak ramai..
kesian nas tengok mak dia terkulat2 dibuatnya,
"ya allah sayunya hati"
nak ditegur karang jadi lain pulak
jadi diam jerlah dan tengok apa yang anak dia ni bebel
tak tentu hal..
but ade satu ayat tu sangat terkesan dihati ni
sampai hati anak dia buat camtu

"mak ni nak duit jer... mak tau tak orang ni keje kilang jer
mak mintak lah kat abah.. mak mertua orang tu lagi berhak 
dapat duit ni"
kira macam tu la dia ckp

dlm hati nas ni dah membara.
heiii kau ingat sikit yer
patot ker ko cakap cam tu
hurmmm
macam pape jer kan
hahaha aku pulak yang terlebih emo..

ok lah sambung lagi di lain entry yer....

same2 lah kita doa agar kita tak tercakap lepas
dengan mak kita cam tu

ingat yer...
SYURGA ITU DI BAWAH TELAPAK KAKI IBU







Musim Kemarau

Salam semua
salam jumaat penghulu segala hari

cuaca sekarang ni 
sangat Panas kan...
rumput2 selalu nya hijau pon dah nampak kering
dari jauh nampak berdebu jer
hurmmm
kawan2 semua
banyakan minum air masak ea
kurangkan aktiviti luar 
bagi mengelakn dari kene penyakit

Bila tengok berita ada jelah
yang tempat yang terlalu panas terbakar sana sini
hurmmm 
mmg sangat panas kan..
nas ni pon balik umah jer duk teguk air sejuk
last2 kne sakit tekak lak...
uhuk huk huk