Google+ Followers

SEGMEN&GIVEAWAY BY IKHWAN YUSUFF

   Assalamualaikum
Hye kawan2 semua
hope sihat2 sokmo yer

wah ini kali pertama Nas Joint segmen macam ni
rase TERUJA 
Joint ni bukan nak menang
just nak mengeratkan ukwah di klangan2 bloger hebat macam ikhwan ni
Jom kawan2 kita Ambil peluang ni
   



Ingat tak masa kecik2 dulu
sape sikat kan rambut kita
sape yang berada dengan kita bila kita sakit
kalau kita nangis siapa yang berada dengan kita..
yee... mungkin masa kecil  kita ingat semua tu
tapi bila besar semuanya
korang anggap macm beban
subahnallah...
hope nas tak lah tergolong dalam kelopok yang mengabaikan ibu bapa


semalam naik tren nas terserempak dengan 2 0rg
sebelum tu nas mintak maaf
kiranya ade yang terasa or apa
just nak share jer
bagi pedoman kat kita semua...

dari pandan jaya nas tengok makcik ni 
dalam lingkungan 50an dgn anak dia
selamba jer anak dia ni marah2 
mak dia depan khalyak ramai..
kesian nas tengok mak dia terkulat2 dibuatnya,
"ya allah sayunya hati"
nak ditegur karang jadi lain pulak
jadi diam jerlah dan tengok apa yang anak dia ni bebel
tak tentu hal..
but ade satu ayat tu sangat terkesan dihati ni
sampai hati anak dia buat camtu

"mak ni nak duit jer... mak tau tak orang ni keje kilang jer
mak mintak lah kat abah.. mak mertua orang tu lagi berhak 
dapat duit ni"
kira macam tu la dia ckp

dlm hati nas ni dah membara.
heiii kau ingat sikit yer
patot ker ko cakap cam tu
hurmmm
macam pape jer kan
hahaha aku pulak yang terlebih emo..

ok lah sambung lagi di lain entry yer....

same2 lah kita doa agar kita tak tercakap lepas
dengan mak kita cam tu

ingat yer...
SYURGA ITU DI BAWAH TELAPAK KAKI IBU







13 ulasan:

ikhwan yusuff berkata...

sebak hati akak...sampai macam tu sekali kan....moga kita tak tergolong dalam kalang org macam tu...kalau x tgk muka mak pun rindukan..

Terima kasih sbb join segmen ni akak..:D saya xdelah blogger yg hebat bru je berjinak2..inshaaAllah semoga jalinan ukhuwah kita kekal..:DD

inshaaAllah senarai peserta bakal diupdate dari semasa ke semasa.:D
http://duniakita94.blogspot.com/2014/02/senarai-peserta-segmen-by-ikhwan-yusuff.html

Mr.Wan berkata...

Singgah dri segmen sama..:D follow sini..:)

http://iekysmart94.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

Ayie Atiqah berkata...

done follow,dr segmen yg same,gudluck! =)
jemput singgah http://ayielifememory.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

Ratu Pimples berkata...

Assalamualaikum.:)
Saya dari segmen yang sama. Semoga berjaya :D
http://ratupimples.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

Dhia Dirham berkata...

dari segmen yang sama.. sedihnya mak di buat macam tu

Zul Nas berkata...

@ikhwan yusuff tulah sedih akak.. bila anak dia wat camtu... akak ni lau tak call mak sehari macam tak lengkap hidup... macam nak ari2 duk ngan mak.. tapi nak wat camner keje kan... tq follow akak balik...

Zul Nas berkata...

@Mr.Wan tq.. done follow you back..

Zul Nas berkata...

@Ayie Atiqah tq Done follow you

Zul Nas berkata...

@Ratu Pimples good luck kat awak jugak yer,, done follow you

Zul Nas berkata...

@Dhia Dirham tulah nas yang tengok pon rase sedih sangat...

Macikz Konah berkata...

sedihh... baca... kita pun join. jemput singgah ye page kita

MIL HASHIM berkata...

SALAM BLOGGER. BW DR http://jmbelog.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

Abak Lorong Cinta berkata...

Assalamualaikum.. Abak datang dari segmen yg sama.. follow sni kalau blum follow...harap dapat follow abak jugak,kalau dah follow xpela..hihi

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html