click here

Take Ticket First.. Then You May Read My Blog....

KBBA

Jom Kite Kawan

Pemberita Chomel

Jangan Di ikutkan sangat TAPI !!!!

Salam semua
hope semua sihat2 belaka


tak ade benda nak hapdate
just nak bagitau
bile mengidam ni
nak elakan macam tak boleh
tapi kalau boleh redha jer


sebenarnya nas ni
mengidam sangat
nak makan buah Tin and Buah Zaitun
nak yang dari negara asal dia

kalau dapat sikit pon jadi la
dapat banyak alahamdulillah heheheh


sapa2 yang ade gi
keinginan buat umrah tu
PM nas ea
nas leh kirim
terima kasih 

an.nas84@yahoo.com

NOW I FEEL IT

Salam semua
rindu sesangat 
kat bElog ni dah lame dah
rasenya nas tinggalkan dunia belog ni
huishhhh
maaf yer sebab ade perkara yang tak dapat dielakan
But I am Happy
hanya mampu 
dan bersyukur
ALHAMDULILLAH



MESTI KORANG
KAN



syukur sangat2
now i feel it
anugerah Allah yang tak terhingga



GEJALA DI KALA INI
EHEM2 NI UTK KAUM POMPUAN JER
KALAU LAKI NAK TAU PON APA SALAHNYA KAN
INFO TU
MAI2 RAPAT SIKIT




1. Pepagi jer rase loya2 pas tu muntah2  uikkkkk serius x larat. But demi baby tummy ni i rela.

2. Ade rase benda pelik dengan kelakuan iaitu suka makan macam style korean haiyaaa
amat pelik lah. sehinggakan ditegur oleh my mom cz takot cz takot nak bersalin susah. ape tak nya makan nak pakai mangkuk pas tu hirup sup amat wajib ketika makan..... iskh2 now dah dikurangkan demi dia

3. Baju cantik2 dah banyak tak Muat. kerana mengalami kenaikan bdan secara mendadak iskh2
ank dalam perut. mamanya apa lagik kan iskh2... tapi demi dia i rela bio dia sihat

4. bile dah duduk sangat Susah nak bangun cz sakit  uhuhuhuhu kadang2 sampai nangis2

5. manja lebih pulak.... ehehehe hubby layan jer lah. sian gak. 

6. yerkkkkkkkk tak suka bau dapur dan tak suka masak....sian hubby hari2
kene belikan daku makanan. pastu makanan yang di oder setiap ari  Nasi goreng cina

7. tak suke minum susu hurmmmm dah cuba but dia akan kuar balik... hurmmm cane tu

8. tapi suka minum ni
dah dapat menda ni memang tak hingat dunia
rase macam ape tah
huhuhuhu NIKMAT


9. rase sejuk sesgt... macam kat luar negara kat umah sokmo nak ber sweter. lau tak pon selimut
dengan TOTO, sanggup tak bukak kipas, hubby dah bebel cz dia kepanasan.


10.  tak suka bau TOILET.... mandi pon cepat jer. macam mandi koboi.

11. pastukan ade rase kickboxcing dalam my tommy.  lagi2 time sedih2 tgk citer korea.
uhuhuhuhu macam menghayati jer baby ni huhuhu





amboi banyak jugak ea
nas celoteh ari ni
tulah sebelum ni tak sempat nak update
ape taknya asik melepek jer
kat tilam
tilam tu dah macam rumah ke2 nas dah
huuhuhuuuu
Alhamdulillah semua morning sicknes tu
beransur sikit2
ari tu gi scan baby sihat 
siap mr hubby cakap
" yang tgk bby kite macam superman"
huhuhu apelah hubby nas ni kan
ok tq kawan2 yang doakan nas yer
budi baik korag hanya Allah yang dapat balas.
baby BOY ker GIRL?
RAHSIA...

NEXT ENTRY
nas akan cerita pulak
amalan2 nas mase preggy


masih tak percaya
i am mommy to be
Alhamdulillah








"Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah, yang buruk itu datang
dari diri nas sendiri..