Google+ Followers

Febuari

Ok sape yang lahir bagi bulan 
Febuari
bulan ni amat unik
cz sape yang lahir pa 29 feb
dia takan jumpe  dengan date birth dia
cz 29 ni akan jumpe dalam 2 or 3 tahun
baru dapat jumpe 29 tu
hihihihi

cer kite tengok
mane yang kene


@ kamu berfikiran Abstrak dan suke benda yang realiti dan abstrak

@Kamu juga seorang yang Bijak dan Genius.. Inteligent 

@Tapi kamu mudah sangat Berubah personaliti ( uittt bahaya2) mudah menawan orang lain

@ Kamu ni agak pendiam dan pemalu orangnya... serta merendah diri

@keras hati untuk mencapai matlamat yang kamu impikan

@kamu jugak tak suke dikongkong dan cepat memberontak bile di kongkong

@Suke membuat Kegiatan yang lasak..

@ Kamu sangat sensitif an cepat tersentuh Awas sape yang usik akan dimarahi
kerana mereka ni cepat menunjukan rase marah (jage2)

@suke berkawan dan tak suke menunjuk

@paling tak suke benda yang remeh Temeh ni

@seorang yang sangat berani dan cepat memberontak

@Suke berangan dan bercita2 tinggi dan ade harapan untuk merialisasikan impian nnya

@Pemerhati yang sangat Tajam

@Kamu juga suke pada Hiburan dan suke bersukan

@Suke pada benda2 yang berseni

@ Kamu seorang yang Romantik

@Suke pada benda2 Tahyul

@Kalau berbelanja kamu adalah seorang yang Boros kalau tak dibendung

@kamu juga belajar untuk mempamerkan emosi


Diingatkan Sekali lagi Ini Bukan kajian Saya
Ianya kajian dari DR FADZILAH KAMSAH'
saya hanya share jer info yang saya bace
jangan salah faham K

PSttttt Ade yang kene dengan diri sendiri ker?



Januari

HURMMM
memandangkan nas ni rajin sangat mengodek2
info terbaik kat goggel search 
nas pon nak share kat korang ni
ok sape yang lahir
bulan NOVEMBER
wahhh kite geng yeaaahhh
NOVEMBER nanati yerp
jom kite share 
Bulan Januari dulu
korang Jangan Risau nas tak reka2 pon
semua ni Hasil kajian Dr Fadzilah Kamsah
Jom Kite tengok Mane yang kene tentng diri kite


BAGI KAMU2 YANG LAHIR 
DALAM BULAN JANUARI

* Kamu bercita2 Tinggi Dan serius Orangnya

*Suke memndidik dan dididik (sesuai lakan  jadi Cikgu)

*Suke sangat Lihat kelemahan orang lain dan suke mengkritik
(haaa kamu sesuai jugak jadi juri.. keje nak kritik jer)

*Rajin dan setiap apa yang dibuat mendapat Keuntungan (Masyukkk)

*kamu juga orang yang smart Kemas dan Teratur.. Kamu juga berfikiran Dalam
Tetapi Kamu juga Amat sensitif

** ok kamu Ni agak Pendiam Tetpi haaa unik nya kamu ni..Kamu pandai mengambil hati Orang
itupun kalau ade yang mulekan dulu..

*kamu juga pemalu orangnya

*Kamu sangat berdisiplin, dan daya tumpuan kamu sangat tinggi..Kamu mempunyai badan yang sihat
tetapi kamu juga selalu diserang selsema

** wah kamu jugak romantik orangnya.. tetapi kamu tak suke tunjukkan kat orang... mungkin kamu akan tunjuk kan pada orang2 tertentu jer... (Amboi2)

**kamu Cukup Suke pada Kanak-kank

**tak Suke berjalan2 sangat... more habiskan mase duduk rumah jer

**kamu serorang Insan yang setia ( haaa cube tengok diri kamu setia ker huhuhu)

** Ok memandangkan kamu suke sangat Duduk rumah jer... kamu digalakan untuk belajar bersosial sikit... yerlah takan nak hidup menyendiri huhu Bosan weyy..

Kelamahan kamu ialah Kuat sangat Cemburu...
(Cemburu bertepmat ok la kan)


Diingatkan Sekali lagi Ini Bukan kajian Saya
Ianya kajian dari DR FADZILAH KAMSAH'
saya hanya share jer info yang saya bace
jangan salah faham K

PSttttt Ade yang kene dengan diri sendiri ker?