Google+ Followers

Rindu Bertingket Tingket

Salam semua
                  tetiba jer RIndu kat seseorang
kalau dulu orang cakap kalau bulu mata kita jatuh tu tandanya ada orang jauh rindu kan kita. sebenarnya kita pon rindu kat dia.... jatuh banyak dah bulu mata nas ni huhuhu
SIAPA YANG NAS RINDU?


Buku Kesayangan

Salam Jumaat semua
moge hari ini lebih baik dari hari semalam yer. mulakan harini dengan senyuman

Hero kecik Nas dah mule buat perangai Baru. mula nak babap orang. tapi lepas dia babap dia asik nak kiss kiss orang... la ni tak habis-habis dengan buku baby dia sampai nak rabak jadinya buku tu.  sabar je la anak. kejap-kejap dia cium buku baby tu. dia belek entah apa dia cari. dia ingat tu kawan dia kot. 

Tak pon dah jadi peberet buku dia kan



reaksi dia bila nas nak snap pic dia
buku baby tu haaaa
dah rabak jadinya
aduhaiii dah berangan nak jadi abg kot kan
haahhah


See
reaksi dia bila aku suruh simpan buku tu
ni nak suruh tido pon di bawak jugak naik atas katil



Buka balik buku tu
angin je dahla dah pukul 2 pagi
tak khatam2 jugak buku tu


Ok layan jerlah kerenah anak
kang dimarah menangis lak kan
memalam buta
suke dia tengok pic baby tu gelak 
apa lagi dia pon ikut gelak
tepuk dahi aku tengok

ok baby main clup...bah...
dia naik heran kot nape pic dalam gambar tu tutup mata dia
lepas dia puas tengok nas ingat dia nak tido rupenya
dia ajak kita main nyorok nyorok..
port dia nyorok aku dah tau dah
tepi rak baju ataupun tempat simpan barang mainan dia
ok done aku BERJAYA tangkap dak hero kecik ni



tapi












































































pstttttt
rupenya tak nak tido sebab nak 
Tunai Hajat

Poo poo
ucuknya...


patot ar dia x nak tido pon
eyot akit la mama 
haduh hahaha


*** Pengalaman anak sorang*
agaknya dulu aku macam ni kot kan


ok byeee
jumpe lagi nnt yer