click here

Take Ticket First.. Then You May Read My Blog....

KBBA

Jom Kite Kawan

Pemberita Chomel

Miss Pinky Tenat


Salam sayang semua
rindu kat blog kita dah berapa hari kita tak update citer yang bukan-bukan,  Miss pinky tenat dah tak dapat la update blog direct hurmmm

                        TENSION LA



 miss pinky kita sakit 
dia tak nak dah bukak mata. BLANK JE
    dah tak dapat nak selfie2
yang tak tahan tu banyak beno memori dalam tu tanpa sempat di transfer ke lappy
tak tahu la napa nas bangun tido bila nak onn dia... dia sleep jer
  ok rileks dulu
charge bagi penuh
tapi x ada tanda-tanda dia nak on dan bermakna dia dah sleep terus

sedih dah tak leh nak wasup kawan-kawan
yang paling sedih tak dapat nak wasup dgn adik badik sendiri huwaaaa

jadinya nas pon hantar servies kot-kotlah miss pinky tu nak berspa la bagaikan
kot2lah dia nak bertouch up kan
jadi nya nas pon suruhla kawan nas betol kan 
dia cakap samaada bateri yang kondem tak pon software... hurmmmm 
boleh tak selamatkan harta benda dalam tu banyak sangat kenagan. banyak pic n video zahin masa dia kecik
lagi satu hari tu masa miss pinky ni sihat. nas cuba transfer pic tapi x berjaya cz usb tak boleh nak tranfer data tu ke PC kenapa yer aduhai... 

kawan nas cakap lau bateri yang prob dalam tu dapat la diselamatkan. tapi kalau software yang prob makanya hilang la semua hurmmmmm
nasib la ada memori.. tapi ada gak yang letak kat dalm Tab tu jer x simpan kat memori aduhai.... sedih nya.. banyak tu pic zahin alahai kengan....


sorry frnds
        @sebab tak reply wasup or wechat korang k cz miss pinky kita sakit
         @ tak dapat selamatkan pic kita bercanda bergumbira




apa pon hope miss pinky kembali sihat dapatlah muat naik pic zahin lagi 


buat pengetahuan korang ini kali kedua miss pinky tenat




byeee pepsss...