Google+ Followers

LPLV APE TU? MACAM BEST JER>>>> NAK FOLLOW

Salam Semua
sahabat blogger yang nas sayangi
Nas harap semua sihat2 sokmo

ok semua
seperti biasa
apa yang nas selalu cakap?
korang pon dah naik hafal kan
ape dia?



NIAT


YESS
pandainya korang
semoga Niat kita yang elok 
dipermudahkan oleh Allah SWT


nas nak share satu benda ni
mai2
ade satu mahluk yang dicipta oleh Allah
sempurna kejadian Alhamdulillah'
tapi dia tak pandai belajar menghargai
subahanallah
semoga Allah bukakan pintu nya yer
same2lah kite berdoa
bukan ape dek non
nas tak kate nas buat blog ni nas terror sangat
but boleh la tahan dari 2009 
nas dah start blogger
dari kene hack dengan orang yang tak bertanggung jawab
nas upgrade ke security yang baru dan selamat.
Dan sampai la mase dan waktu ketikanya
Hamba Allah ni mesej kat FB nas
siap kutuk2 nas


dia cakap tak payah nak blogger sangat
ko ingat ko bagus sangat


tetiba datang tak bagi salam 
pakai terjah tak tentu pasal
Nas tak kata lah nas bagus
tapi boleh LAH JUga
MEMANG NAS BAGUS PUN
NAS DAH START BLOGGER DARI 2009
BAGUZZZZZZZZZZ APE
hah 


KAU ADE?

kalau setakat baru start blogger
awal tahun
jangan nak banyak cakap la....
MALU LA BEB
iskh2

YA Allah Buka kan lah pintu
hati insan yang sebegini
yang mengaibkan hambamu ini
moga di ampunkan segala dosa2 nya
AMIN...





LPLV
masing sibuk PM nas
kat YM
masing sibuk dok tanya
Kak nas LPLV tu ape?


LONDON PARIS
la Adik2 cayang

FREE 
tiket pergi balik
hotel 5 star
makan minum terbaik yang halal
don't worry
Hebat kan Company kite
mensajikan yang terbaik buat kita
haaaaaaaaaaa
dah rase nak melancong free
apa kate follow nas rapat2
yang jauh kita dekat2 kan
yang dekat kita rapat2kan
makin rapat bertambah ukwah kita
mengeratkan tali persaudaraan
sahabat selamanya
susah senang kita bangun bersama
berjaya bersama2....

jom kita nyanyi same2
tak rugi pun

Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama
Menikmati indahnya dunia

Karena sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia
Berakit-rakit kita ke hulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita
Mencari sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia
Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia

oh yer insyallah nas nak buat grooming model nnt
nas nak buat same ade di tasik permaisuri 
or ditempat lain 
segala plan akan di beritahu kemudian
Tema Santai 
janji tak menjolok mata ok
insyallah kalau jadi nas akan invite korang yerp
makan minum semua ditanggung
free at All
cume kene dressing cantik2 senang sikit nak
shoot gambar korang yang comel2 tu
dan kita akan adekan aktiviti lain jugak 
sambil tingkatkan ukwah sesama kita
lelaki pun boleh jer joint


ok nak joint nas pm nas yer
kite skype yer
an.nas84@yahoo.com















Pakar Motivasi ? Saya?

Salam Semua
Salam satu Malaysia
apa kHabar semua Hari 
HEBAT
bagus2korang semua memang Hebat
nas dah tau sejak mula ok


Nu..... cer tengok TITLE diatas
Apa Yang Daku Merepek


ni bukan merepek yer
mahupun kerepek 

inilah kenyataan
rate2 yang hantar sms n e-mail kat nas
thnks to me
becz nas ni dah jadi pakar motivasi kat dieorang
wahhhhhhh
tq yerpppp
nas ni bukan lah teror sangat pon
tapi boleh la
hahhahha
sikit membantu
bersama berganding bahu
yang jauh kite dekat2kan
yang dekat kita rapat2kan


Follow nas rapat2 ok
macam mana nas berjaya sekrang
yang baru nak follow nas tu
jgn isau k
nas akan pimpin tangan korang
hingga menuju puncak
apa yang nas perkatakan sekali lagi
Setting Niat Korang
Niat biarlah setting yang elok
Insyallah Allah permudahkan


nas nak share sesuatu ni
nas rase
kite ni kalau boleh nak hidup tanpa penyakit
setakat penyakit demam tu
ok lagi tapi kalaudah melibatkan kanser dsbg
korang sanggup ker?
serius nas cakap ade ker orang yang hidup kat dunia
ni suke penyakit yang membawa MAUT

bagi girls kat luar sane
just remmber this
"badan kita nak pakai lama bukan nak pakai sehari dua sahaja ok"
"jadi apa lagi jage lah dari sekarang
jagnanlah samapi dah ade penyakit baru nak cari penawar
masa tu dah terlmabat dek non
Nas cakap ni serius ok
Ambil peringatan semua saudar saudari diluar sana
penyakit datang ni secara tiba2 ok...



seee....
korang nak jadik mcam ni ker
baru nak berubat
dah tak ada makna ok
kite kalau boleh mencegah dari merawat




"kau ni apa la nas tak baik mendoakan orang macam tu"
"alah dah nak ada peyakit nak wat camne"
"boleh ikut ker kata dia ni"



mesti ini jawapan korang kan


LANTAK KORANG NAK KATE APE


kan nas dah cakap dari mula nas 
just nak sharring
kalau rase nak mencegah
pm me ok
"jgn banyak bunyi sebab orang yang banyak bunyi ni tak semsetinya dia bijak"
"dan tak semestinya orang yang banyak startegi itu berjaya ok"


Tapi kalau nak banyak bunyi dan banyak strategik ditambahkan lagi
dengan usaha yang berpanjangan tawakal dan istiqomah
Allah akan permudahkan segalanya
Dari biasa2 menjadi
LUAR BIASA


nas nak tekan kan sekali lagi
siapa yang nak follow nas
just grab this
list your name at my name list 
so easyy
realisasikan impian as a group model with me




wahhhhh
A BIG PROJECT GROUP MODEL
AT LONDON PARIS
SO GORGEOUS
NAK FOLLOW
JOM2
jgn malu jgn segan
segan tak dapat la jadi model nas nanti ok
Bukann senang nak Buat Video Clip Ni nnt
dan bukan senang nas sendiri yang nak tolong 
bertuah la korang bila ade dengan nas ni
so ape2 event nas akan ajak korang
bukan saja nak jadi model 
nak jadi OKB pon nas ajak
TAK KEDEKUT  KAN
ILMU NAS ILMU KORANG JUGAK
mai2

PM ME
an.nas84@yahoo.com
nama:
akamat:
no tel: 
Jenis Bunga: ROSE/ putih merah/ kuning/purple/pink/
pilih antara satu yer...
bunga ni tanda persahabatan la dear


"ramai yang tanya"
"akak kenapa nk pilih bunga rose warne ikut kaler tu jual ker"


"no lah adik cayang bukan dijual i give you la dear, you are my model... sebab tu akak hargai ...."
"and next time when i want create event makesure i invite you....'
"kalar tu ikut personaliti you"




Minggu nak balik kg
sambil2 tu nak tinjau2 kereta baru



HONDA ACCORD
perghhhhh
pas ni leh buat group 
HONDA MENGAUMMMMM
pulak....




NAK TENGOK JER KER

JOM2 FOLLOW NAS



Sekian


"sesungguhnya yang baik tu datangnya dari Allah"
"Yang buruk tu datangnya dari diri nas sendiri"


p/s: 9/10  rezeki dimuka bumi ni adalah dari berbiz..... same kite berjihad dan membuat amalan dengan keikhlasan moge allah memberkati segalanya
amin


salam