click here

Take Ticket First.. Then You May Read My Blog....

KBBA

Jom Kite Kawan

Pemberita Chomel

Dinosaur Bergerak...

salam semua, and selamat pagi
hope kawan2 semua sihat yer....

terima kasih pada adik fara sebab buat segmen tu tak sangka leh menang lak tq2
ok pada sesiapa nak tau siapa fara ok boleh la klik kat sini

thnks fara sebab buat review blog akk
ok berbalik pada title nun  diatas Tentang dinosour hihi
ok ni cerita pasal connection internet la... korang perasan x kalau internet x ade tak pon error.. or line slow dia akan keluar dinosour...
                tak ada?
        ooo ni mesti korang cek dalam HP...
bukan dalam HP yer adik2.. nas maksud kan dekat PC  ok2 meh sini nas tunjuk sesuatu
ok nampak tak yang kat atas ni kalau tak ade internet mesti dia keluar
pic dinasour macam kat atas tu....
cuba korang gerak kan cursour kat badan dinosour tu 
mesti dia tengah kelip mata kat korang
cer try skrng
haahahahha
boleh tak?
try la mesti boleh punya
ok berjaya
hahahaha
Nas tau korang tengah gelak depan pc kan
hahahahha
ok lepas tu dah korang letak cursour kat binatang comel tu
apa kata korang letak jari korang kat 



ok tekan jer
nnt korang akan nampak dinosour ni bergerakk
tak percaya? iskh
pi wat sekarng 

ok sekarang ni dinasour tgh melompat 
untuk elak dari pokok cacatus tu
seronok betul no dia melompat...



laaa ni dinasour macam merangkak 
laju jer dia jalan




haaaaa laju sangat tulah dah terlanggar pokok cactus.
Game Over...


ok benda ni tak tau la kalau korang tau ke tak kan...
nas pon tau dari kawan gak
rajin-rajin singgah  blog dia yer nnt



ok jumpe lagi di lain entry

byeee