click here

Take Ticket First.. Then You May Read My Blog....

KBBA

Jom Kite Kawan

Pemberita Chomel

Pakar Motivasi ? Saya?

Salam Semua
Salam satu Malaysia
apa kHabar semua Hari 
HEBAT
bagus2korang semua memang Hebat
nas dah tau sejak mula ok


Nu..... cer tengok TITLE diatas
Apa Yang Daku Merepek


ni bukan merepek yer
mahupun kerepek 

inilah kenyataan
rate2 yang hantar sms n e-mail kat nas
thnks to me
becz nas ni dah jadi pakar motivasi kat dieorang
wahhhhhhh
tq yerpppp
nas ni bukan lah teror sangat pon
tapi boleh la
hahhahha
sikit membantu
bersama berganding bahu
yang jauh kite dekat2kan
yang dekat kita rapat2kan


Follow nas rapat2 ok
macam mana nas berjaya sekrang
yang baru nak follow nas tu
jgn isau k
nas akan pimpin tangan korang
hingga menuju puncak
apa yang nas perkatakan sekali lagi
Setting Niat Korang
Niat biarlah setting yang elok
Insyallah Allah permudahkan


nas nak share sesuatu ni
nas rase
kite ni kalau boleh nak hidup tanpa penyakit
setakat penyakit demam tu
ok lagi tapi kalaudah melibatkan kanser dsbg
korang sanggup ker?
serius nas cakap ade ker orang yang hidup kat dunia
ni suke penyakit yang membawa MAUT

bagi girls kat luar sane
just remmber this
"badan kita nak pakai lama bukan nak pakai sehari dua sahaja ok"
"jadi apa lagi jage lah dari sekarang
jagnanlah samapi dah ade penyakit baru nak cari penawar
masa tu dah terlmabat dek non
Nas cakap ni serius ok
Ambil peringatan semua saudar saudari diluar sana
penyakit datang ni secara tiba2 ok...



seee....
korang nak jadik mcam ni ker
baru nak berubat
dah tak ada makna ok
kite kalau boleh mencegah dari merawat




"kau ni apa la nas tak baik mendoakan orang macam tu"
"alah dah nak ada peyakit nak wat camne"
"boleh ikut ker kata dia ni"



mesti ini jawapan korang kan


LANTAK KORANG NAK KATE APE


kan nas dah cakap dari mula nas 
just nak sharring
kalau rase nak mencegah
pm me ok
"jgn banyak bunyi sebab orang yang banyak bunyi ni tak semsetinya dia bijak"
"dan tak semestinya orang yang banyak startegi itu berjaya ok"


Tapi kalau nak banyak bunyi dan banyak strategik ditambahkan lagi
dengan usaha yang berpanjangan tawakal dan istiqomah
Allah akan permudahkan segalanya
Dari biasa2 menjadi
LUAR BIASA


nas nak tekan kan sekali lagi
siapa yang nak follow nas
just grab this
list your name at my name list 
so easyy
realisasikan impian as a group model with me




wahhhhh
A BIG PROJECT GROUP MODEL
AT LONDON PARIS
SO GORGEOUS
NAK FOLLOW
JOM2
jgn malu jgn segan
segan tak dapat la jadi model nas nanti ok
Bukann senang nak Buat Video Clip Ni nnt
dan bukan senang nas sendiri yang nak tolong 
bertuah la korang bila ade dengan nas ni
so ape2 event nas akan ajak korang
bukan saja nak jadi model 
nak jadi OKB pon nas ajak
TAK KEDEKUT  KAN
ILMU NAS ILMU KORANG JUGAK
mai2

PM ME
an.nas84@yahoo.com
nama:
akamat:
no tel: 
Jenis Bunga: ROSE/ putih merah/ kuning/purple/pink/
pilih antara satu yer...
bunga ni tanda persahabatan la dear


"ramai yang tanya"
"akak kenapa nk pilih bunga rose warne ikut kaler tu jual ker"


"no lah adik cayang bukan dijual i give you la dear, you are my model... sebab tu akak hargai ...."
"and next time when i want create event makesure i invite you....'
"kalar tu ikut personaliti you"




Minggu nak balik kg
sambil2 tu nak tinjau2 kereta baru



HONDA ACCORD
perghhhhh
pas ni leh buat group 
HONDA MENGAUMMMMM
pulak....




NAK TENGOK JER KER

JOM2 FOLLOW NAS



Sekian


"sesungguhnya yang baik tu datangnya dari Allah"
"Yang buruk tu datangnya dari diri nas sendiri"


p/s: 9/10  rezeki dimuka bumi ni adalah dari berbiz..... same kite berjihad dan membuat amalan dengan keikhlasan moge allah memberkati segalanya
amin


salam