Google+ Followers

Over Excited Pulak Dia !

Salam semua
Nas doakan semua kawan2 nas
yang sudi bace belog buruk nas ni
sihat kehendaknya
Amin



betul lah kate orang
time kite preggy ni
ade jer benda yang menyakitkan hati
memang betul cepat Touching
hurmmm


pas tuleh teringat
sejarah yang lepas2
yang memang menyakitkan hati
dan sememangnya SUKAR
untuk nas MAAFKAN
DIFITNAH
melibatkan Parents
OK
MOGE ALLAH MEMBALAS DENGAN SETIMPAL
saya tak akan MAAFKAN DIA
sangat sukar untuk maafkan dia
TAK TAHU KENAPA
mungkin kerana melibatkan PARENTS.
kecuali dia SENDIRI datang MINTAK MAAF 
kat NAS

INGAT DOA ORANG TERANIYA AMAT MAKBUL OK



ok sekian dah LUahan 
rasa diatas
Silap TITLE SUDAH



Kisah daku hari ni 
nak storyy pasal nun Title kat atas nun
tentang over excited tu

Nak dijadikan ceritera
yang dah basi ni
yang berlaku ada hari sabtu hari tu
Nas dengan Mr Hubby pergi
servey dan beli la sikit 
barang baby mirmo kami ni
scan aritu
dikata Junior Mirmo
bUkan Junior Chibimarukochan
huhuhu
tapi DR suh bln 3 ni
confirmkan balik

ok aktiviti MR ABAH
dan MAMA
gilah tengok barang2 baby
kebetulan kawan Mr hubby
dah halo2 kat mane ada baby fair
dan kebetulan Kat JJ Maluri
wah sangat Teruja
al-maklumlah First time
shopping barang baby
semua chumel2
semua nak beli

tapi kan
apa yang kitew perasaan
yang Mr Abah
over Excited

 
beli barang
Asal Nas pilih yang ni
dia nak yang tu
semua kita pilih dia macam tak suka
dia pulak pilih yang bukan-bukan
mama kene ikut jerlah
SEBAB
duit dia
dia yang bayo
ok...la
takpe next time
gi shopping lagi kene
ikut pilihan mama pulak
banyak jugaklah hasil rembatan kami hari tu
tapi masih nak shopping lagi
macam 
TAK PUAS 
nak shopping barang baby
sebab barang diaorang
yang tersangat chumel
betul tak tipu


TAPI KAN
ade sesuatu yang aku 
tak setuju dengan Mr Abah ni
cz dia nak beli sesuatu
sampai munjung ler jadinya
hahahaha
kelakar pon ada
dia siap cakap lagi kat nas
minggu depan nak kesitu lagi
nak beli menda tu kuang2
SENSITIF betol la pulak
MR abah ni
time shopping barang baby
mama dah jadi macm kaki buli
iskh2
sekali sekala tgk 
lelaki majuk ni best gak hahaha
jahat kan


minggu depan shopping lagi yer
Mr Abah
mama horeyyyy jer
baby Mirmo junior
pon ikut horeyyy
ler macam mama dia
Habuan tuk mama 
nak ada jugak tau kali ni
nak baju baru.....
hihihi



ok bye...


"sesungguhnya yang baik itu datang nya dari Allah, yang buru tu dari diri nas sendiri"