Google+ Followers

Sweet Diary's Of Zul'Nas: Salam Ukwah Di Petang Hari

Sweet Diary's Of Zul'Nas: Salam Ukwah Di Petang Hari: Salam semua harap semuanya baik2 belaka nas camne? caye sihat alhamdulillah cume badan ni rase semacam jer... rase malas makin meluap2 i don...

Salam Ukwah Di Petang Hari

Salam semua
harap semuanya baik2 belaka
nas camne?
caye sihat alhamdulillah
cume badan ni rase semacam jer...
rase malas makin meluap2
i dont know why???
hurmmmmm
tension
memang melebih2
gerammm
ade jugak
tapi x tau nak luah kat sape
but nas tertarik dengan
satu bait yang nas ciplak kat FB


 Ya اَللّهُ, mengapa wanita sering menangis?

Jwbnya: Kerana wanita itu unik.
Aku ciptakan ia sbg makhluk istimewa,

KU kuatkan bahunya utk menjaga anak2nya,
KU lembutkan hatinya utk memberi rasa aman,
KU kuatkan rahimnya utk menyimpan benih manusia,
KU teguhkan peribadinya utk terus berjuang saat yg lain menyerah,
KU beri dia naluri utk mencintai anak2 dlm keadaan apapun,
KU kuatkan batinnya utk ttp menyayangi walau dikhianati oleh teman,walau disakiti oleh orang" yang ia sayangi
Wanita mahluk kuat, tapi jika satu saat dia menangis itu kerana KU beri dia air mata utk membasuh luka batin dan memberi kekuatan baru.

"WANITA..KAMU ISTIMEWA"


seriusly
nas memang tengah sakit hati dengan seseorang
hurmmmm
but nas malas nak bertekak mulut
bukan dapat apa2 faedah pon
last2 nas buat nas nangis sendiri....
lantak kaulah kan
nas tak penah nak ganggu hidup die


jadi tak payahlah ganggu hidup nas kan
sibukkkk jer...
but semuanya nas berserah pada takdir Allah
cz Allah mengetahui segalanya
dan tak payahlah nak mengukur rezeki yang Allah bagi
dah belum ade rezeki lagi nak ade anak nak wat camner kan
tak payah lah nak kutuk itu ini....
macam lah kau tu BAGUSSSSS sangat
  
 @@@@------@@@@@@
~eh ehehehhehehehe~ sensitif pulak kan nas ari ni
sorry semua
bukan nak marah kat korang pun
just nak share prob yang menyakitkan hati
adelah someone ni
tanya nas tentang
"baby"
Allah tak kurniakan rezeki tu lagi pada nas nas nak buat apa kan
boleh pulak die cakap macam2 kat nas... sebagai kaum Hawa kan
nas memang cepat terasa. sedih sangat2gjgjg


"eh nas kau ni........."
"eh nas kau ni........"
"eh nas....."

dan macam2 lah lagi
sakitnya telinga ni mendengarnnya
rase macam nak tumbuk2 jer orang yang cakap tu
Terima kasih Allah
cz bagi nas ketabahan ni
kutuk lah nas macam2
tengoklah nanti manelah tau
Allah bagi hikmah yangtersendiri
kenapa nas dapat baby lambat
kot2 Allah nak bagi nas Baby kembar
~Alhamdulillah Ya Allah~
Amin..


ok lah semua dah malas nak berceloteh
penat rase nya
kepala pun rase macam berat sangat
hope korang akan lalui
hari2 yang indah2 dan gembira


love uolssssss
muaahhhhh