Google+ Followers

TERIMA KASIH YOU ALL

SALAM ISNIN SEMUA
DAN SALAM MAULIDUR RASUL
 FIRST NAS UCAPKAN TQ LER  BEBANYAK
KAT kaun2 yang kutuk each other la kat nas

For your information la kan
please la look the date ok
jangan la nak kondem orng sesuka hati
kan i dah tulis besau2 tarikh n tahun tu
takyah lah nak herdik hina aku tak bertempat kan..

benda dah lepas kan dah jadi
sejarah basi pon
tak kanlah korang tak faham
takan tu pon aku nak ajor,,,
haaaa mule la aku naik naik hangin jadi HULK ni
sesuka hati ko jer nak cakap bukan pasal aku
lain kali tak tau baca blog jangan bacalahkan..
pastu siap ko bagi contoh la kononnya ko tu bagus sangat kan

iskh2 aku lak terasa hati
dengan sikap ko ni...
takpe esok aku harvest blog aku ni nanti yer
nanti ko boleh selongkar satu persatu apa yang ko tak puas hati tu..