Google+ Followers

LPLV APE TU? MACAM BEST JER>>>> NAK FOLLOW

Salam Semua
sahabat blogger yang nas sayangi
Nas harap semua sihat2 sokmo

ok semua
seperti biasa
apa yang nas selalu cakap?
korang pon dah naik hafal kan
ape dia?



NIAT


YESS
pandainya korang
semoga Niat kita yang elok 
dipermudahkan oleh Allah SWT


nas nak share satu benda ni
mai2
ade satu mahluk yang dicipta oleh Allah
sempurna kejadian Alhamdulillah'
tapi dia tak pandai belajar menghargai
subahanallah
semoga Allah bukakan pintu nya yer
same2lah kite berdoa
bukan ape dek non
nas tak kate nas buat blog ni nas terror sangat
but boleh la tahan dari 2009 
nas dah start blogger
dari kene hack dengan orang yang tak bertanggung jawab
nas upgrade ke security yang baru dan selamat.
Dan sampai la mase dan waktu ketikanya
Hamba Allah ni mesej kat FB nas
siap kutuk2 nas


dia cakap tak payah nak blogger sangat
ko ingat ko bagus sangat


tetiba datang tak bagi salam 
pakai terjah tak tentu pasal
Nas tak kata lah nas bagus
tapi boleh LAH JUga
MEMANG NAS BAGUS PUN
NAS DAH START BLOGGER DARI 2009
BAGUZZZZZZZZZZ APE
hah 


KAU ADE?

kalau setakat baru start blogger
awal tahun
jangan nak banyak cakap la....
MALU LA BEB
iskh2

YA Allah Buka kan lah pintu
hati insan yang sebegini
yang mengaibkan hambamu ini
moga di ampunkan segala dosa2 nya
AMIN...





LPLV
masing sibuk PM nas
kat YM
masing sibuk dok tanya
Kak nas LPLV tu ape?


LONDON PARIS
la Adik2 cayang

FREE 
tiket pergi balik
hotel 5 star
makan minum terbaik yang halal
don't worry
Hebat kan Company kite
mensajikan yang terbaik buat kita
haaaaaaaaaaa
dah rase nak melancong free
apa kate follow nas rapat2
yang jauh kita dekat2 kan
yang dekat kita rapat2kan
makin rapat bertambah ukwah kita
mengeratkan tali persaudaraan
sahabat selamanya
susah senang kita bangun bersama
berjaya bersama2....

jom kita nyanyi same2
tak rugi pun

Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama
Menikmati indahnya dunia

Karena sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia
Berakit-rakit kita ke hulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita
Mencari sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia
Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya
Selama-lamanya setia

oh yer insyallah nas nak buat grooming model nnt
nas nak buat same ade di tasik permaisuri 
or ditempat lain 
segala plan akan di beritahu kemudian
Tema Santai 
janji tak menjolok mata ok
insyallah kalau jadi nas akan invite korang yerp
makan minum semua ditanggung
free at All
cume kene dressing cantik2 senang sikit nak
shoot gambar korang yang comel2 tu
dan kita akan adekan aktiviti lain jugak 
sambil tingkatkan ukwah sesama kita
lelaki pun boleh jer joint


ok nak joint nas pm nas yer
kite skype yer
an.nas84@yahoo.com