Google+ Followers

Tak Sabar

Salam semua 
jumpe lagi entry kali ni
macam entry gelojoh jer kan hahahha
gelaran En Somi sejak preggy ni
asik panggil kita MOK jer
iskh2
tapi kadang2 cute pulak...
huhuhuhu
pastu time jumpe orang preggy jer
en somi pon cakap
"tu hah kawan awak"
entah sape2lah dia tunjuk
pantang tgk orang tu seangkatan dengan aku ni
pastu bile gi kedai makan jer
ade kucing 
kucing tu pon bawak pewot
tu hah macam awak MOk 
iskh2
last sekali dia akan cakap
"comel"
hihihihi tu yang nak dengar tu
eheheheh
tetiba kita rasa macam ada orang cakap kita syok sendiri


Eh biaulah
ni kan Belog kita
suke ati kite lah nak
tulis pe pun 
uwekkkkkk.....
tak suka sila
klik laju-laju sangat kat 
cini ok -> X

ok jom sambung





sebenarnya kita tak sabar
ni hah





apa dia????


















lagi 











lagi
















tadaaaaaaaaaa


nak tengok baby kite cam ni
rase tak sabo sangat
rase nak suh dia kuar cepat jer

exited kan bila nak jadi ibu ni
hurmmmm
syukur sangat Alhamdulillah


sometimes my mom call
dia cakap bila ada anak nanti
semua jadi best la
hurmmm
balik keje mesti nak cari anak
nak tgk anak membesar depan mata kita
lau boleh dia tumbuh gigi tu pun
kita nak tgk depan mata
iskh2
tak sabau
tak sabau
dah den nungggu nyer

tapi kat hati kita cakap
sabo ea nas
tak kan larik gunung dikejar
cume kau tu yang gelojoh bebonar
huhuhuhu



pastu kan 
nas selalu terbaca kat FB
movement anak kita cam ner
bila dia dalam pewot
serius kelakar n comel 
jom tgk bawah ni


ehehehehhehe comel kan

bila dah lahir nanti cam ne ea?

ok pada kawan-kawan nas yang 
belum berpeluang macam nas
nas doakan korang pon 
akan rasa apa yang nas rasa satu hari nanti
Nas doakan tu korang semua
yer kawan-kawan kaum hawa amin


P/S : nanti ade khabar gembira jangan lupe sharing kat nas ea,,,,
bye jumpe lagi di lain entry



"sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah yang buruk tu 
dari diri Nas sendiri"


credit for parents ....baby kat atas ni cz bagi pinjam gambo
yang tersangat kiut miut ....




Aduhai.....

Salam semua
moga semua sekali sihat
dan dibawah lindungan rahmat ilahi
Nas syukur Alhamdulillah
makin sihat
sihat sihat dan sihat
sampai kebulatan
huhuhu




Malam tadi tetiba jer 
dtng balik Mood menulis
ni gara-gara
teringat kisah cinta "Miss Lulu"
pas tu idea pulak datang berderet-deret....
perghhhhhhh nas macam tak caya jer
yerlah dulu zaman habis sek men
memang tak ada menda nak dibuat
time tolong mak kat kedai
sambil sambil tu tgn ni laju jer tulis 
kat buku buat novel
kadang-kdang tidur pon 
time orang tidur kita berjaga
time orang berjaga nas pulak tido
iskh2
mak nas memangg suport habis
tiap kali buku yang nas tulis tu habis
mak nas akan belikan yang baru
jadi tiap kali dah tulis jer
idea memang berlambak2
(dedulu tak ada computer nak buat semua tu
jadi buku la tempatnya)
ok TAPI bila dah start keje
macam dah tak sempat
iskh2 ada idea nak tulis tapi macam
masa sangat CEMBURU kat nas
kesian idea tu bersepah dalam kotak pemikiran
iskh2
tapi malam tadi dan malam sebelumnya
dapat lagi idea best
tapi tulah nas banyak menulis tak hantar tu macam tak confident jer
kang malu pulak
setakat bagi kawan baca oklah tukan
hihihihi
sekadar hobi


eh eh eh 

tapi kan rase macam nak wat
side income la
dengan menulis ni
manalah tau rezeki anak kan

Rezeki Allah tu ada dimana-mana.
yang penting kita yang usahakan
betul tak kawan-kawan?

korang semua doakan lah
nas berjaya satu hari nanti
Amin....



bye jumpe lagi 
di lain entry