Google+ Followers

Aduhai.....

Salam semua
moga semua sekali sihat
dan dibawah lindungan rahmat ilahi
Nas syukur Alhamdulillah
makin sihat
sihat sihat dan sihat
sampai kebulatan
huhuhu




Malam tadi tetiba jer 
dtng balik Mood menulis
ni gara-gara
teringat kisah cinta "Miss Lulu"
pas tu idea pulak datang berderet-deret....
perghhhhhhh nas macam tak caya jer
yerlah dulu zaman habis sek men
memang tak ada menda nak dibuat
time tolong mak kat kedai
sambil sambil tu tgn ni laju jer tulis 
kat buku buat novel
kadang-kdang tidur pon 
time orang tidur kita berjaga
time orang berjaga nas pulak tido
iskh2
mak nas memangg suport habis
tiap kali buku yang nas tulis tu habis
mak nas akan belikan yang baru
jadi tiap kali dah tulis jer
idea memang berlambak2
(dedulu tak ada computer nak buat semua tu
jadi buku la tempatnya)
ok TAPI bila dah start keje
macam dah tak sempat
iskh2 ada idea nak tulis tapi macam
masa sangat CEMBURU kat nas
kesian idea tu bersepah dalam kotak pemikiran
iskh2
tapi malam tadi dan malam sebelumnya
dapat lagi idea best
tapi tulah nas banyak menulis tak hantar tu macam tak confident jer
kang malu pulak
setakat bagi kawan baca oklah tukan
hihihihi
sekadar hobi


eh eh eh 

tapi kan rase macam nak wat
side income la
dengan menulis ni
manalah tau rezeki anak kan

Rezeki Allah tu ada dimana-mana.
yang penting kita yang usahakan
betul tak kawan-kawan?

korang semua doakan lah
nas berjaya satu hari nanti
Amin....



bye jumpe lagi 
di lain entry



Tiada ulasan: