Google+ Followers

Kisah Miss Lulu

Salam semua
hope semua sihat2 belaka

ok lama dah kan
nas bercuti panjang
dr mr blog ni kan
siap ambil MC la dari Mr BELOG ni
huhuhuhuhu


Ciplak ayat kat atas ni
kat FB
huhuhuu


sebelum tu nas nak ucapkan
TAHNIAH
pada sahabat baik nas
"Miss Lulu"
yang dah bergelar tunangan orang
dan insyallah
lau tak ada aral
mereka berdua akan di ijabkabulkan pada JUN nnt

Cincin sudah tersarung di jari Manis
pas ni Cik Lulu dah tak leh nakal2 lagi

Photo: Simple.... But so beautiful
Miss Lulu E-day

Photo: Selamat bertunang moge kekal hingga ke jinjang pelamin amin......  Jgn nakal2 pas ni   dh kne ikat huhuhu
Miss Lulu  with En Tunang

Photo: Ohoiiiiiii today e-day miss lulu..... With me yg dh kebulatan terserlah.....
Nas pon ikut interframe diri sendiri huhuhu
tgklah tu bertambah2 gumok daku dicitu...

Apapun nas doakan mereka berdua
mengecapi kebahagiaan 
hingga ke jinjang pelamin.
moga Allah permudahkan segalanya.
tak lama dah kawan daku ni
nak jadi wife orang
mcam mimpi pulak kan
huhuhuhuhu



apa pun frnds Forever


banyak dah kenangan dgn Miss Lulu ni
yelah apa taknya susah senang sama2
sedih gembira pon same2
bila ingat balik kenangan tu memanglah
sedih ade kelakar pon ada
tapi sangat suweetttttt
tak sangka kan 
kejap masa berlalu masing -masing 
akan ada family sendiri
yang pasti
dan yang bestnya
husben nas ngn tunang miss lulu ni
kawan baik
dan kami pon begitu jugakkkk
wehuuuuuuuu
sangat siyokkkk
dan
tak lama lagi akan jadi jiran
tu yang best tu
leh main masak2 time
husben tak ada kat umah
leh tukar2 resepi
leh jalan same2 time husben busy kan kan
hahahhahahha
pastu 

anak kita leh jadi kawan gak huhuhu


hahahahhahhaha


oklah banyak bebeno dah nas bagitau
apa yang penting
moga ikatan cinta miss lulu
berkekalan hingga ke jinjang pelamin
AMIN


P/S buat MISS LULU: dalam perhubungan kene banyak tolak ansur. dan banyak sabar dan jangan sedih2 tau lau ada masalah jangan lupe sharring ngan kitew. kitew setia mendengarnya
kita susah senang same2 ok
PEACE




Tiada ulasan: