Google+ Followers

Dan Ini Kali !

huishhhh
rasenya duk bercinta gaklah buat coding ni kan
hampir pecah kepala eden di bueknyo
nasib baik la ade blogger hebat 

P/s : dik akak amik tutorial kat sini tadi

haaa kalau korang nak tau ni
la sifu untuk blog aku
yang buruk ni
mekaseh pade sifu cantik ni

lau tak pon aku gi demo la
kat web w3school tu
serius mmng pening pale dibuatnya

hahahaha


ok 
sebenarnya  nak share satu perkara
since mybaby mule meniarap ni
semua di explore
sampai tempat aku tido pon
dia bantai sodok
zahin ooo zahin 







Serius!!!! Hati Ku Tersentuh


Salam Aidiladha
memandangkan tahun ni 
kene beraya kat KL
cz cuti sehari jer pon kan
mr husband pon on duty
ok apelagi dok umah dengan sikecik jer la jawabnya..

memasak sudeh
ofcz la sedih kan
al-maklumlah
first time tau
beraya kat KL ni
teringat kat mak n abah n adik beradik
sob sob sob sedihhh oooo

tak tahu dah nak wat per
akhirnya main jerlah dengan sikecik ni
sikecik ni keje nya nak meniarap jer
bile baring kan balik dia golek lagi
ponat dah ehhh aku di bueknyo
lantak ko la zahin oiii
al-maklumlah tengah EXCITED meniarap

dengar takbir
alahai sodeh den dibueknyo
last2 bukak citer korea
yang aku rakam


hah nilah antara cerita korean yang aku
tengah syok tengok
Kat astro 391/392/393

babyfaced beauty
master sun
my love madame buterfly
the birth of family
The Good Doctor
Running Man


dah habis aku telek cerita korea
aku pon godek2 lah laptop
edit pic baby
huhuhu
tu jerlah kojenya
then serve tenet
then terjumpe lah satu video yang aku
dah bagi kat bawah ni
nanti korang tengoklah ea

serius aku tengok
menangis dibuatnya
best sangat
"tersentuh hati ku ini" 

eceh eceh ceh

oklah nak tido dah bubye

good night