click here

Take Ticket First.. Then You May Read My Blog....

KBBA

Jom Kite Kawan

Pemberita Chomel

Terima Kasih

Salam Semua
salam ceria juga
lame dah nas taj update blog ni
rase rindu pulak
yang teramat2
bukan apa2 sejak dua menjak ni 
asyik sibuk jer
assignment yang berlambak tu pun
baru dua daku siap kan
dari 4 yang diberi
harap2 daku dapat siapkan
yelah bukan mudah 
nak kejar satu benda dalam satu mase kan
yang perlu untuk semua ni
"kesungguhan"
"kegigihan"
"kesabaran"
"kecekalan"

bergelar seorang isteri 
bergelar seorang student
bergelar seorang pekerja
bergelar seorang businesswoman

memerlukan komitmen 
yang tinggi
namun syukur Alhamdulillah
saya dapat tempuhi dengan jayanya
"fighing nas"

Alhamdulillah
hihihihihihi
macam takcaya jer
tahun depan aku nak konvo
yeppppppiiiiiii

terima kasih Ya Allah kau permudahkan
urusan perjalan hidupku
alhamdulillah

ade pulak yang bertanya begini pada Nas
" nas bila kau nak ada anak"
dengan senyum nas jawab

"belum ada rezeki lagi Doakanlah Nas yerppp"

Ade pulak yang mintak petua
halamak aku ni tak banyak petua pon
dalam erti kata aku tak 
amalkan petua pon
macam orang nak cantik tu
"nas apa petua kau pakai makin berseri"
heheheheh terima kasih
tu puji ikhlas ker ?
puji nak kata aku gemukss
nak wat camner kan
suami bagi cukup makan
maka tergemuk lah daku hahahha
Terima Kasih Suamiku

"Oh nak tau petua ea
nas pakai krim olay
dari zaman sekolah lagi
dah pakai menda ni
setakat nu alhamdulillah
ok jer


bedak nas tak tentu kadang2





janji ade bedak daku nak tepek
tapi yang kebiasaanya Pureen baby ni
cz aku suke bau die 
sedap


Pencuci muka aku pakai olay jugak

Scrub seminggu sekali daku pakai


lipstik pakai yang ni jer

pas tu dress up
nas suke yang simple
jer but setiap benda yang nas buat
kene baca bismillah
da selawat ke atas nabi
tulah petua dari mak Nas
yang nas kekalkan sampai sekarang
kalau nas nak kuar nas biasakan bace
ayat Kursi tu Arwah tok nas yang suh
suh bile dari kecik dah biasa
so dah mejadi kebiasaan
sampaikan kalau nas dah keluar dari muka pintu
nas lupa baca nas akan masuk balik
kih kih kih

apa pun terima Kasih
Pada Allah
sebab menciptakan daku
sebaik2 kejadian
syukur Alhamdulillah

Terima Kasih
jugak pada Mak dan abah 
yang menjaga ku dari kecil
dengan didikan 
yang sehingga kini ku amalkan
alhamdulillah
Muahhhhh

Terima Kasih jugak 
pada suami ku
kerana menjaga daku sepanjang tenpoh 
perhubungan suci ni
sehingga aku
menjadi seperti hari ni
GEmukssss
halamak 
Abng jom diet same2
dah takot dengan mr penimbang
macam tak dapat terima kenyataan


Terima kasih jugak pada kawan2
yang mengenali diri ini
hihihihihi

ok lah setakat ni saja
dapat daku coretkan
rase2 nya
daku pon dah tak tau nak contiang apa kat sini lagi
sebenarnya banyak yang daku nak story
tapi daku bekukan dahulu
hihihi
kenapa?
saje nak wat blog tebal2 macam buku boleh 
hahahhha


"sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah
Yang buruk tu dari diri Nas sendiri"

P/S: buat kawan-kawan & juga diri sendiri

"belajarlah menjadi diri sendiri kelak kau akan mengerti betapa indah  apa yang Allah berikan. Sesungguhnya kita tak mengetahui apa kelebihan kita yang Allah beri, Tapi kita akan merasai sendiri kenikmatan itu"
Peace NO War




bubyeeee

sayonara

~Fighting Nas~