Google+ Followers

Febuari

Ok sape yang lahir bagi bulan 
Febuari
bulan ni amat unik
cz sape yang lahir pa 29 feb
dia takan jumpe  dengan date birth dia
cz 29 ni akan jumpe dalam 2 or 3 tahun
baru dapat jumpe 29 tu
hihihihi

cer kite tengok
mane yang kene


@ kamu berfikiran Abstrak dan suke benda yang realiti dan abstrak

@Kamu juga seorang yang Bijak dan Genius.. Inteligent 

@Tapi kamu mudah sangat Berubah personaliti ( uittt bahaya2) mudah menawan orang lain

@ Kamu ni agak pendiam dan pemalu orangnya... serta merendah diri

@keras hati untuk mencapai matlamat yang kamu impikan

@kamu jugak tak suke dikongkong dan cepat memberontak bile di kongkong

@Suke membuat Kegiatan yang lasak..

@ Kamu sangat sensitif an cepat tersentuh Awas sape yang usik akan dimarahi
kerana mereka ni cepat menunjukan rase marah (jage2)

@suke berkawan dan tak suke menunjuk

@paling tak suke benda yang remeh Temeh ni

@seorang yang sangat berani dan cepat memberontak

@Suke berangan dan bercita2 tinggi dan ade harapan untuk merialisasikan impian nnya

@Pemerhati yang sangat Tajam

@Kamu juga suke pada Hiburan dan suke bersukan

@Suke pada benda2 yang berseni

@ Kamu seorang yang Romantik

@Suke pada benda2 Tahyul

@Kalau berbelanja kamu adalah seorang yang Boros kalau tak dibendung

@kamu juga belajar untuk mempamerkan emosi


Diingatkan Sekali lagi Ini Bukan kajian Saya
Ianya kajian dari DR FADZILAH KAMSAH'
saya hanya share jer info yang saya bace
jangan salah faham K

PSttttt Ade yang kene dengan diri sendiri ker?



Tiada ulasan: