Google+ Followers

Teksi Explorace


 

Salam Jumaat pepss..

ok nas nak bercerita tentang perihal pagi tadi. macam biasalah bila husband outstation makanya tiadalah driver daku hari ni. nak tak nak kenelah upah driver lain untuk pickup aku gi koje.

                ".................. teksi "

tengok kiri tengok kanan masih tak ada lagi teksi... huh jenuhnya pagi ni. memang sampai keje lambatlah ni. oklah malas nak tunggu dekat sini kedek2 itik jalan gi lrt. sebabnya memang teksi suke berkampung dekat LRT.





ok yeayyy samapi gak lrt walaupun jalan kedek-kedek. bersenam nas sile buang lemak kamu yang terkumpul tu yer huhuhu

nampak teksi berderet dari jauh merah putih... senyum meleret aku dibuatnya. bagi taulah kat driver teksi tu ke destinasi yang nak aku tuju. dia pon ok. wahhh wangi betoi teksi ni al-malumlah driver aku pagi ni perempuan. siap pakai spek belalang. (kalah aku jah) hahaha

aku duduk dengan tenang bila dah samapi trafic light nak coner tu aku dah jadi tak tenang. sebabnya driver aku ni macam joint explorace. orang kereta depan lambat dia dah duk hon hon.. bile dia corner tu dengan aku aku sekali ikut layan corner duduk pon dah tak stabil. laju gile kot. aduhai makcik ni kenapa lah laju bebeno. aku layan ngeri kat belakang. 


 


yang paling ngeri bile dia duk nak selit antara kereta.. dia ingat dia naik motor kot. lupe diri sekejap. dan akhirnya dia nak terlanggar motor apa taknya dia laju sangat. serius mmg motor tu tak salah cz teksi ni yang himpit motor ni ketepi. nasiblah tak berlanggar. . perlahan jer dia bawak sambil sambil tu dia bukak chanel radio ikim.. ok dia dah takot la tu kot. hihihihi









tapi sekejap jer pon lagi sekali dia buat sampai la aku terkedepan dan cium kerusi depan. mengigil aku dibuatnya. ketaq lutut nas. macam mimpi joint explorace. 

turun2 dari teksi aku dah seram sejuk mengigil dibuatnya. dugaan di hari jumaat. lepas ni jumpe akak tu taknak dah naik teksi dengan dia. serikkkkkk



 







Tiada ulasan: