Google+ Followers

Follow by Email

Pengikut

Cari Blog Ini

Rabu, 13 Jun 2018

Assalamualaikum

Assalamualaikum kawan-kawan semua ...
rasanya dah lama sangat nas tak update blog kan. Kalau tengok kat blog tahun lepas pon hanya 3 kot yang nas update.
Rindu sebenarnya nak berblogging semula inilah akibatnya bila kekangan masa sangat mencemburui. But now rasanya ada masa terluang ni nak terjah jugak blog nas ni banyak dah habuk sana sini.. Apa pun sempat lagi Nas nak mengucapkan salam ramadhan kepada kawan yang mengenali nas. Nas doakan moga ramadhan kali ini memberikan kerahmatan buat kita semua.

 Haaa camne dengan persiapan raya tahun ni. Mesti masing masing dah buat persiapan untuk raya nantikan. Nas baru semalam sempat shopping raya. shoping dengan si kecik tulah. Hahhh buat pengetahuan korang si kecik nas dah pon duduk kampung nak masuk sebulan duduk dengan auntie atuk dan nyaie. Nas mintak bertukar sebenarnya tapi masih tak diluluskan.. keputusan sebelum ni dah 3 kali mengecewakan hopefully keputusan yang keluar hujung bulan 6 ni berjaya la. Doakan nas yer kawan kawan.








Tiada ulasan: