click here

Take Ticket First.. Then You May Read My Blog....

KBBA

Jom Kite Kawan

Pemberita Chomel

anak ooo anak

Salam kawan-kawan semua. Hope semuanya sihat yer... 

sejak si Anak sudah membesar dengan jayanya banyak la keperluan yang perlu difikir, makanya kehendak perlu dikurangkan.. banyaklah cabang minda ni terlakar nak itu la nak inilah macam-macam la kalo boleh nak perfect. Nas faham semua ibu bapa kat luar nak buat yang terbaik buat anak mereka. Macam tu jugaklah nas. Tahun depan ingat nak sekolah kan si anak. dan setiap kali bukak Lappy kat rumah dgn En husband kitaorang akan servey la sekolah mana yang nak dihantar. hurrmmm rasa-rasa ade tak kawan-kawan yang nak suggest sekolah pre school yang sesuai untuk anak berumur 4 tahun area Bandar Tun Razak Cheras. Kalo ada leh la share ngan kita. 
         Kisah si anak sejak dah pandai memilih ni banyak barang mama dicop atas nama dia. pantang Nas peggang buku dia pon sibuk
      Zahin: Nak Nak... bak ni bak ni... ini ahin unyala (bak sini ni zahin punya)
      Mama: ni buku mama buku adik sana tu 
      Zahin: Tak ahin unya (tak zahin punya)
aduhai anak...

     Kalau dalam kereta  ko jangan harap la nak duduk depan okeyh... nuhhh tempat kau kat belakang seat depan abah dgn anak yang punya. sila simpan kenangan terindah kau buat sementara waktu sebab anak pon dah take over tepat kau.... kalau tidak dengar la trompet dia berbunyi.
besar dah anak bujang mama ni macam sekejap je masa berlalu. rasa macam baru semalam lahirkan .... 





                                  Tetiba ada pulak yang bersuara



             bila nak bagi Zahin kawan???

         hihihihihihi


lom ada rezeki la... 
doakanlah Nas ye




ok bye jumpe lagi ye di lain hari



                                                                




     









                                                            

2 ulasan:

Kakzakie Purvit berkata...

Insya-Allah sampai masa adalah teman buat Zahin kelak:)

Zahin Zul'Nas berkata...

@insyallahKakzakie Purvit