Google+ Followers

Sahabat

salam kawan kawan semua hope semuanya sihat yer... 

sejak dua menjak ni berbloging slow sikit disebabkan perkara-pekara yang menganggu. sibuk nak siap kan persiapan my adik yang nak bertunang. makanya sapa yang kerinduan dengan my story tu sorry ye. hari ni baru sempat nak update.

ok dok sibuk tengok itu ini baru teringat nak cek segmen yang dah nas joint. kebetulan ade posting coment yang masih tak publish... terus publishkan hihi. sambil tersenyum klik la segmen yang dah nas joint.... wahhhh tak sangka segmen kali ini menjadi


                    APA YANG MENJADI?




cube klik link atas ni
hihihi

rasa macam tak percaya ni lah first time tersenarai dalam segmen gini huhuhu ...

hope ukwah persahabatan dalam berblogging ni dapat dijalinkan... sahabat selamanya untuk semua blogger








2 ulasan:

Maria Firdz berkata...

tahniah... insha Allah...
keep blogging... :)

MIL HASHIM berkata...

salam sahabat
salam blogger.
semoga sihat dan cerita dan happy blogging

http://jmbelog.blogspot.com/