Google+ Followers

Maybank Bagi Ganjaran



Salam, 
lama dah menyepi disebabkan blog yang bile loading dia jadi blank... terus buang semua HTML. Ambil je background asal malas dah malam buta ni nak mengodek blog comel aku ni...

Psttttt....
nak bagitau kat kome ni MAYBANK bagi ganjaran kat aku





Dia ingat aku percaya sorry beb...
ape-apa pon aku akan terus gi maybank kalau nak tahu kebenarannya
aje gile tiba-tiba nak bagi aku 15'000 banyak tu... hahhaha
ko suke ati je nak aku klik benda yang ko bagi tu... jalan terbaik PADAM je lah..
kang tak masal bukan aku yang dapat RM 15k
kau nak tipu pon agak2lah weiii aduhaiii... nak cari duit dengan cara mudah je ko ni kan.... pi lah keje orang lain sibuk keje ko sibuk nak curi duit orang gune taktik kotor kau aduhaiii... kecik besar kecik besar je aku tengok link yang ko bagi kat aku ni.... aku lempang laju-laju kang baru tau




ok bye....



3 ulasan:

adianiez AIDA berkata...

assalamualaikum.... salam kenal. aida terjah drpd segmen truly love :)
sabar... memang byk penipuan gaya gitu. sgt menyakitkan ati, kan?

Suriana abdul kadir berkata...

Salam perkenalan..
Jemput join segmen ini.. http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

Papaglamz berkata...

Tahniah..