Google+ Followers

Jang Hana ?

Salam semua moga hari ni lebih baik dari hari semalam yer... hope semua ok n sihat-sihat sokmo. nas alhamdulillah sihat dan berkombang dgn jayanya. Zahin pula sihat dengan gembiranya. hihi

minggu lepas nas gi krusus anjuran JPWPKL. tapi nantilah yer nas story mory kat uolss... 

mesti korang tertanya tanya siapakah Jang hana   ?

                                    hihihi buat pengetahuan semua JANG HANA ni nama salah seorang pelakon




pelakin korea
la ni sok melayan citer ni lah

GOOD DAUGHTER HANA

 
citer dia best sangat
aku siap rekod lagi
 

aku ni memang suke layan citer korea.
huhuu
best kot boleh felling gitu hahaha
but korang sediakan tisu bebanyak ok.


jom layan hero n heroin dalam citer ni


 

dalam citer ni pompuan kat atas ni
menyamar jadi lelaki cz nak pertahankan apa yang dah jadi
kat mak dia...
dalam masa yang sama ada lelaki kira hero la kan
jadi kawan baik kat budak atas ni
dah jadi housemate kat laki tu
then laki tu jatuh cinta kat budak ni
tapi dia buang cepat2 apa yang dia rasa
sebab dia cakap takkanlah dia ada perasaan kat lelaki
sampai la lelaki ni bagitau kat bapak dia sendiri
(ada tak keturunan dia suke sama kaum sejenis)
aduhaiii kelakar je
nak citer lebih-lebih susah lak
korang tengoklah sendiri ea... mmg best
sedih time dia kne tumbuk... sebab diakan pompuan kan...


semua orang puji budak tengah tu
sampai cakap macam mana budak lelaki boleh jadi cantik 
hihii



 

laki kat atas ni watak dia jahat
geramm jer



oklah tak nak dah bebel banyak2 korang tengok la sendiri
baru puas hati kan''






 sekali sekala nak berselfie jap 


daaaa byeee peeppsss
jumpe lagi ye






2 ulasan:

Dkna Abza berkata...

muka pun dah putih melepak macam orang korea dah nie :)

Zahin Zul'Nas berkata...

@Dkna Abza korea la sangat hoho... tq dear sudi singgah peace...