Google+ Followers

Breakfast Ni je???

Salam n Good morning pepss
time ni budak tengah bercuti kan (cuti sekolah)
so biasalah time cuti ni lau nak beli breakfast mmg tak ada la yang best2nya
aku rase tokeh tokeh nasi lemak pon bercuti nak ajak anak-anak beriadah ilangkan stress kan
        kesian kat budak-budak UPSR tahun ni
takpelah dik mb pas ni adik-adik semua boleh buat yang lebih terbaik kan. sabar yer.. setiap dugaan yang datang tu akan berserta dengan hikmah yang tersendiri.  apa-apa pun fighting

     nak dijadikan cerita pi lah cari breakfast merata tempat ( sekitar tompat koje den la)
semua kedai yang jual breakfast tutup dan yang bukak pon hanya 7Eleven
  biasalah kalau masuk 7E ni tak pandang dah menu lain.. terus ambik yang berkonan je.. lagi satu aduhai baru aku nak beli duth lady cekelet tapi di sebabkan chiler dia rosak dan ada tulisan yang kata begini


jangan buke pintu ini
chiller rosak

membuatkan mood aku spoil jer
huhu
sabor jerlah


jadinya breakfast aku hari ni hanya roti dan tanpa air

sekian...


Tiada ulasan: