Google+ Followers

Ceritera Sekolah Ganti ni?

Salam sayang , hai hai semua blogger
today sekolah kita sekolah ganti. makanya my Zahin perlu ditinggalkan pada kawan yang sedang sarat menunggu hari untuk melahirkan baby sulung yang comel.
             
         My Zahin memang takot dengan kawan ni, sejak kawan ni mengandung. tak tahulah kenapa kan.. mb kawan nas ni mengandung kan anak perempuan kot. hihihi

         bila nas tinggalkan dia, punyala melalak sakan. aduhaiii sedih hati i ni dengar... nak pergi ke tak sekolah ni.... hurmmm gagahkan jua lah hati ke sekolah dengan hati yang ditinggalkan bersama si kecik tu....



        sampai sekolah kene jadi pengadil untuk mengadili persatuan yang terlibat iaitu, 

PBSM 
PUTERI ISLAM
TUNAS PUTERI
BBSM
PENGAKAP
TKRS

ok sile adili dengan sejaya yang mungkin ya
markah rahsia 
kene jadi agen perisik jap tinjau-tinjau
ok tak diaorang 
yelah kang  tau i ni pengadil mule nak bodek
eceh ceh ceh..

Selain tu ada lah jugak aktiviti lain yang dijalankan. persatuan ibu bapa ada yang menjual makanan. sempat la jugak aku beli belah pagi2 hari ni kan... al maklumla perot lapar mintak di isi. 

         sebab malam tadi kunun nak   DIET
Tapi
terbantut sebab adik aku bawak balik KFC
aduhaiiiiii
lari sudah perancangan ku

dan pagi ni pulak menu mee hun dengan rendang daging
n telor goreng dan ayam goreng
menu pelengkap untuk bedal cara diet
bagus kan

ok nas nak pergi menyibukan diri 
tengok budak-budk ni main
wahhh bikers pon ada..
bola gergasi pon ada
macam -macam ada
dah macam fun fair




byeee

 







 


 

2 ulasan:

Ummi Zarra berkata...

waaaaaaa nas terlibat ke kalo ade skolah ganti.. baguslah..

Zahin Zul'Nas berkata...

@Ummi Zarra patotnya tak terlibat pon nora... tapi dapat arahan dari CC... nak tak nak kene la pg... lagipon harini aktivit bermain jer hihihi