Google+ Followers

Marah NI

Salam satu Malaysia
hari ni memang tak ade mood sikit
ofcz la bile kiter berkobar nak pi keje
jadi lain pulak...

kesnya begini
pagi tadi nas gi hantar anak gi Klinik
cz anak dah masuk hari 3 demam
aku pon mintak kebenaran gi klinik
then aku terlupa nak amik time slip
yelah kiter dah risau dengan anak kite yang tgh demam ni kan
memang lupe la nak amik
dah sampai umah
settel semua anak antar kat bby sitter
aku baru on HP
then diaorang ckp amik time slip
ok aku dah balik rumah
memang taklah aku nak gi Klinik tu semula kan
dah laki aku pon ade Metting pagi tu
tu pon dah lambat cz antar anak gi klinik
aku bagitau la diaorang kat ofis ni
yang aku lupe nak amik time slip
elokjer la ORANG tu suh aku gi 
klinik tu balik amik time slip
haiiii bertimbang rase sikit la
ade someone yang duk ofis tu bercuti 
x pulak dicarinya
aku ni hantar anak gi klinik jer pon
bukan cuti pon
tu pon dah kecoh satu kampung
macam ayam bertelur riuh sekampung
nak sangat Time Slip kan
Nahhhhh
aku cuti hari ni
haaa habis cerita
sakit hati aku

Baik aku cuti
jage anak aku yang demam ni


Bab anak ko 
JANGAN NAK BERKIRA SANGAT DENGAN AKU

ok bye





Tiada ulasan: