Google+ Followers

Ehhh Kiter Lupa Nak Update la...

Salam semua
hope sihat yerpp kawan2
sejak dua menjak ni
i selalu Attend semua majlis kawan2
tak kira lah Majlis hari jadi
Majlis anak berendoi
Majlis bertunang
dan ETC
opsss lupe Majlis kahwin pon
Al-maklumlah kan musim cuti sekolah kan
jadi banyak la kawan2 nas
booked tarikh perkahwinan dia musim ini
apa pon nas doakn kalian bahagia Until jannah k..
Amin

psstttt
"pas ni cepat2 bagi kawan kat anak kiter ea"
hihihi (gelak nakal)

tulah sibuk 
uruskan majlis sana sini
sampai lupe nakk wish kat diri sendiri Happy Aniversery
pada Diri sendiri.
hihihi
apepon TQ la kat mr hubby
cz meraikan aniversery kami
sanggup beli kek and masak untuk aku
almaklumlah sejak baby x sihat ni
dia tak mo dah dengan orang lain
termasuklah babah dia
haiii ponat la eden dibuatnya
TQ sayang msakan U sedap sangat  i LIKE
moge hubungan kami berpanjangan di hingga Akhir hayat
disulami ikatan kasih sayang dari anak-anak kite Amin...

(mcam ramai jer kan bunyi nyer... huhuhu padahal baru sorang.. 
insyallah yer nnt ramai hihi)

jom layan jap 
pic kawen kiter
terasa macam baru jer kawen hihihi










Semua orang nak Tunjuk 
tarikh kawen dia
sebenarnya nas pon nak tunjuk gak
nak jugakkk

20.11.2010

saje amik no ni cz tahun depannya kan 2011
hihihi

sajer jer kan
kikiki


"Saya Suruh Awak jadi Matahari Saya
Tapi Bila Malam....?
Awak  HILANG
macam mana Saya nak ucap Good Night 
kat Awak setiap malam


MAKA
saya suruh Awak jadi BULAN saya
Tapi bila PAGI awak akah HILANG..?
macam mana saya nak ucap "GOOD MORNING"
kat awak setiap PAGI?


Apa kata Awak jadi IMAM saya?
SUBUH, ZOHOR,ASAR, MAGHRIB & ISYAK
sentiasa ada untuk ucapkan
SAYANG awak pada saya..
Tak termasuk DHUHA lagi
Kalau Saya nak nanti..










Tiada ulasan: