Google+ Followers

Now Is Mei

Ok Now is Mei
Ade sesape yang Lahir Bulan mei..

Bulan mei My baby Born
so the birth is
22 mei 2013
now 5 month
dah start tertongeng2 nak merangkak kot

ok now korang yang lahir bulan mei
mai 2 tengok mane tau ade yang match ngan diri kamu kan

>> Kamu seorang yang keras hati dan degil orangnya

>>  kamu seorang yang semangat dan sangat bermotivasi Tinggi
(bagus2)

>> seorang yang berpemikiran tajam, dan mudah marah
apabila tidak dikawal

>> wahhh... kamu seorang yang pandai menarik hati orang lain, dan mempunyai
perasaan yang amat mendalam

>> Kalau kamu seorang Gegurl kamu adalah Cantik
tapi kalau boboy kamu handsome lah lahkan
bUT cantik tu banyak makne 
kamu tergolong dalam catik dari segi Mental dan Fizikal

>> kamu tak perlu untuk dimotivasikan

>> seorang yang tetap pendirian tetapi dalam mase yang same kamu mudah dipengaruhi oleh orang lain


>> bersikap sistematik ( otak kiri)

>> suke berangan

>> mempunyai daya firasat yang kuat dan dapat memahami
apa yang terlintas dihati orang lain tanpa diberitahu
(hamboi kamu ni)

>> kalau kamu merajuk mudah untuk dipujuk

>> mempunyai daya khayalan yang tinggi

>> kamu juga seorang yang berpemikiran tajam

>> pandai berdebat dan mempunyai fizikal yang baik

>>bahagian telinga dan leher sering dilanda sakit. kamu juga
mempunyai kelemahan dalam sistem pernafasan

>>kamu seorang yang suke pada satera, seni dan muzik 
dan kamu juga suke melancong

>> tak boleh duduk diam, dan tidak berapa suke duduk dirumah

>> tidak dikurniakan anak yang ramai

>>seorang yang rajin dan bersemangt tinggi

>> hurmmm kamu juga seorang yang agak boros









ok Jom kite tengok 
apa yang DR FADZILAH KAMSAH bagi
kamoo kamoo yang lahir dalam bulan ni

**



Diingatkan Sekali lagi Ini Bukan kajian Saya
Ianya kajian dari DR FADZILAH KAMSAH'
saya hanya share jer info yang saya bace
jangan salah faham K

PSttttt Ade yang kene dengan diri sendiri ker?



Tiada ulasan: