Google+ Followers

Shopping Time





Salam jumaat semua 
hari ni macam gile nak update yg bukan2
mb sebab terlalu rajin
and terlampau bNYk idea kot
hhuhuhuhu


kalau tgk title kat atas
semua orang senyum
sampai ke telinga
SHOPPING
ehhhhh sape benci kan
lagi2 gurls
memang suke sangat
lagi2 duit tgh berkepuk2
pas abis shopping poket kering
tunggu hujung bulan
hari hari makan magie mummy slurppppp



biskut crackers cicah air



huhuhuhuhu
mcm penah try jer kn
ikhlassssss
memang penah time bujang dulu
first time dapat duit gaji
memang shopping sakan
lau jln kat Mall
mate dah macam belalang
melilau sane sini

time tu my patner kat ukay perdana
mase keje di keramat dulu
imah/ narimah

pastu ade lagi geng2  shopping
yana/ nazliana
cida/ miss bear
kawan kat banadar tun razak yang skpale dgn aku
dan yang seangkatan dengan ku la
 
Ohoiiiiii kalauuuuu laaaaaaaa
duit tu petik jehr dari pokok
syokkkkk kn


pastu kn time lapo jer
oder jerla
bak kate aku
makanan di hujung jari gitu.....
calll jer abg mcd ker
abg domino ker
abg pizza hut ker
geranti sampai
tp pastikan duit korang cukup 
takan nk oder 
pastu masuk buku 5555 kan
pelik jer,,,,,,

ehhhhhhhhh
dah melalut jauh ni
al-kisah nyer
tak panjng pun
cume kalau tak ada aral
nak gi shopping baju baby moon
ari  sabtu ni
hahhhh sape nk ikut 
sile angkat dua2 kaki
huhuhuhu
kwn2 yg seangkatan dgn nas 
jomlah kite same2
meriahkan aktiviti shopping kite nant
wif hubby masing2
untuk dia angkat barang2 yg kite borong nnt
biasanyer dah wat checklist
tp bila dah sampai mall
checkklist yg sikit
leh jadi panjang berjela




Lagi2 time sale kan
memng tak berhingat
tapi shopping kali ni
mcam best sikit yerlah first time nak
shopping barang
baby moon kami
hoyeaaahhhh




I  like shopping laaaa

bye


see u next entry ok



"sesungguhnya yang baik itu datang nya dari Allah, yang buruk tu dari diri Nas sendiri"









Tiada ulasan: