Google+ Followers

Macam2 ade sile terjah

Salam Semua
nas harap korang semua sihat2 sokmo ok
nas sejak akhir2 ni
kesihatan kurang memuaskan
asyik demam jer
 pastu selesema
then batuk.
very x selesa dengan diri sendiri.

Jumaat lepas gi balik kampung
cz ari sabtu mak ada 
wat kenduri potong Jambul untuk
Baby Haiqal...
Menu pada hari sabtu yang mak sediakan
1 - Nasi
2 - Ayam Goreng
3 - Sayur Masak Lemak
4 - Rojak sayur
5 - Pisang
6 - Kuih Koci
7 - Kuih Karipap
9 - Air Teh O Panas

makan Pun tak berapa nak ramai
cz Nas dilanda demam ketika itu.
hurmmmm cam ne tu
kasihan saya kan
huhuhuhuhuhuhu

Ok banyak benda nak story tapi
macam tak banyak idea nak tulis 
otak dah merewang2 kat tempat lain
al-maklumlah kat office 
banyak kerja nak kene settlekan 
walaupun demam rajin jugak gi kerja
(**halamak puji diri sendiri pulak**)
ok2 sebenarnya 
saja je curi masa sekejap
jengah2 blog kesayangan kuni
sihat ke idak...
ke macam tuan dia demam
demam ape?
demam rindu kot
hahhahhahha

ok2 
ramai tol kan artis 
yang  kawin bulan 2 ni
wahhhhh
bile tengok mereka pakai 
baju yang cantik2 ni
rase macam nak pakai sekali lagi jer
hahhahhaa

tersangat suke kan lakonan die
very natural dan best
cZ
setiap watak yang dia bawak mesti hidup
tak nampak kaku
huhuuhu
dah lah cantik
alhamdulillah dah kawen pun sicntik manis ni
hope Lisa & yusry berbahagia hingga akhir hayat
dan dikurniakan baby yang comel 
amin



hah ni sorang lagi
muk2 pun ade iras2 lisa
pergh memang cantik die
nikah bertudung
sangat manis.
dah sah jadi isteri orang
alhamdulillah
moge bahagia hingga akhir hayat.
 
  
ok lah you all
dah rase berat kepada
sakit malas pulak
idea mencurah2
tapi lebih curah pada kemalasan 
jumpe lagi di lain entry yerpppp

daaaaaaaaa
salam
 

Tiada ulasan: