Google+ Followers

Demam Vs Ubat

Salam Semua
bertemu lagi kite yerppp
dah beberapa hari nas tak update blog ni
bukan ape
nas diserang penyakit 
hurmmmm
bukan setakat tak update
tapi..
rancangan nas nak ke zoo
pun tergendala
kuciwa sungguhhhh




demam mengejut
semua rancangan tak menjadi
mr husband pon jadi risau
nas pulak dah jadi kusut masai



tak ada mood
mudak demam
pas tu takot lak makan ubat
dr bagi ubat
tapi ubat tu buat perkasam
nakmo nyer makan
huhuhuhu

aseben cakap kalau nak cepat sembuh 
makan ubat
nas pon pi dapur konon2nya makan
bile tibe dapur jer
minum air jer
ubat nas bubuh dalam ni
kikikiki
asben cakap dah makan ker lum
nas pon bagitau dahhh
pas tu asben gi dapur
tgk ubat
hihihi berjaya









































tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii








































asben cek tong sampah 
hhuhuhuhu
nmpak ubat
ape lagi die gelak


ape dah makan ubat pon takut 
die gelakkan nas
cisss
kuang asam garam punye suami
taulah nas ni penakut 
tapi jgn lah ketawakan daku sebegitu rupa
and pas tu die ambil ubat die suh makan depan die
huhuhuuhuhu
nak tak nak 
kena ar makan
dah lah dapat leteran free
baiknya


padan dengan muke daku
asben cakap makan ubat pon payah
dah macam orang makan racun pulak
mengalahkan aak buah aku jer
yang makan ubat pon senang
makcik die pulak takut makan ubat
huhuhuuhhu
macam mana lah nak jadi teladan kat anak nanti
da mama die susah nak makan ubat



ok sampai sini jerlah nas celoteh yerppp
lain kali jumpe lagi 
love uollllsssssssss


Tiada ulasan: