Google+ Followers

salam semua
hope semua sihat sokmo yer
ok hari ni cik nas
nas storie morie sikit
iaitu berkenaan

pErKaHwInAn

ok hari sabtu minggu lepas
family cik nas datang ke kl
cz menghntar
adik nas ke
kolej segi
''''''''''''''''''''''
tapi!!!!!!!!
mase tu cik nas tak ikut hantar
cz kene gi sekolah
cz ade metting
hurmmmm
dipendekkan cerita
lepas abis metting
cik nas pun balik kerumah
jadinya
sementara tgu mak ayah datang
cik nas pun bukelah
FACEBOOK
tapi belum sempat nak
search game
mak dah call
mengatakn sudah samapi dan
berada di taman rumah
huhuhuhuhuhuu
cik nas pun berkobar2 berlari turun
hurmmm
samapi kat bawah
tgk2 anak buah cik nas yang comel tu'
sedang asik bebenor
main papan gelonsor yang
sedia ade di kawasan perumahan ku itu
hehhehehhe
jadi berbual panjang ngan my mom
my mom tanyer ade sape kat umah
cakap lah sorang jer
yang lain balik kampung
hurmmmm
ape lagi mak cik nas pun suruh
cik nas bersiap untuk ikut balik
ke kampung
nak ke tak nak
itu yang bermain difikiran cik nas
maser tu
yerlah kalau balik
alang2 je
kalau tak balik macam tak best pulak
sdok sowang2
hurmmm
dan akhirnya keputusan
yang cik nas buat
adalah ikut mak balik kg
horeyyyyyyyyyyyyyyy
baliik kampung
hurmmmm sebelum balik tu aku
n family singgah
makan kat medan selera
yang berdekatan dengan kedai pak haji
and then
selepastu kami sekeluarga pun bergerak
untuk pulang
hehhehheh
ok next station
nilai 3
ok ok
kat sini nas telah
berjaya memboroskan duit gaji yang pertama
kerja goment
hehehhehe
apa lagi kalau tak semuanya ttg perkahwinan
macam2 cik nas beli
itu lah inilah
dan yang pasti
mak dengan kakak
yang buat pilihan
janji tak lari tema tu jer
hurmmm
cik nas lebih suka serahkan pada
dieorang
cz dieorang lebih tahu
lama juga lah kami
shopping kat nilai tu
huh
semua cantik2
nak jer beli semua brang kat situ
cik nas cuke lah
manyak yang antik2
huhuhuhuhuuhu

list barang kawen yang dah di buat

* Bunga Telor
* Beg soveniour kawan2
* Beg soveniour tetamu
* Cup cakes
* Bunga Manggar
* Buterfly Kids
* Kain Pengalas
* reben khas untuk org kampung
* reben khas untuk ahli keluarga
* reben khas keluarga terdekat
* Set perkahwinan

-baju nikah
- baju sanding
-baju persalinan 5 helai
- gown pengantin
- makeup
- meje beradab
- Bilik Pengantin
- gerbang pengantin
- Kek pengantin 3 tingkat
- Set Bunga Rose 200 kuntum
(tema insyallah barat + zaman dulu kala)
kalau tak kebertan zaman dulu kala tu
nak buat ade hulu balang
kirenya mase
pengantin datang tu
nas nak letak hulubalang cilik
pegang tombak mainan
dieorang kene bayar tol dulu
baru leh masok
yang selebihnya tu rahsiaaaaaaa
nak tau datang majlis nas nnt
hehhehhe
insyallah apa yang nas plan ni
berjalan dengan lancar
moge allah
melapangkan segala yang dirancang
berjalan sedia kala
moge dipermudahkan segalanya
amin
doakan nas yer kawan2
muaaahhhhhh





Tiada ulasan: