Google+ Followers

OMBAK RINDU

SALAM KASIH SAYANG BUAT
YOU ALL SEMUA
windu tersangat2 kat mr blog ni
winduuuu sama kamoooo tauuuu
hurmmm
setelah bebrapa lama
cik nas tak berjaya menlapangkan diri
untuk berblog
al-maklumlah terlalu sibuk
hurmmmm kalah PM kita yer
iskh2
cik nas2
hurmmmm banyak stories mories nak tongsi ni
tapiii cik nas
nak meluahkan rase tak puas hati
hurmmmmm
mmg sangat TAK PUAS HATI
OK BEGINI
citernya bermula apabila pelakon dalam
ombak rindu tak best
nak sangat LISA jadi watak IZZAH
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MAYA KARIN YANG JADI
sedih giler
tak ade fill nak tengok
iskh2
apelah penerbit macam tak tau nak pilih jer
kan best kalau lisa
yang jadi izzah
yelah banyak cerita die
yang kita tengok dibawakan dengan jayanya
ok mcam maya karin
dalam citer puntianak harum sudal malam
macam ape2 tah
tengok sekali jer
pas tu dah tak tengok
bosan degnan cara maya karin
tapi kalau lisa or nasya aziz erra fazira
yang bawa watak dalam apa jua filem
berkali2 tak jemu nak tengok
hurmmmm
tak rase yang omabk rindu akan hangat
seperti LBS
hurmmmm
pas tu ade pulak yang cakap
nak pelakon yang montok lah itulah inilah
pas tu cakap lisa tak montok lah
iskh2 apa lah
itu semua penting ke????????
hurmmmm yang pentingkan
pelakon tu berjaya membawa watak dengan baik
tak salah lisa jadi izzah
iskh2
hope pas ni kalau cerita norhayati ibrahim
TERIMA KASIH KEKASIH
boleh di dapatsaikan jadi movie
citer ni mmag best giler
aku bace berulan kali pun tak jemu beb
dan hope sangat biarlah
lisa yang jadi
pelakon tu sebagai
AMNNA: seorag pakar forensik yang tabah
ape pun nak lisa jadi watak dlam citer ni
karya norhayati ibrahim
amat halus dan cantik
jadi biarlah
penghias jalan ceritanya
mampu menarik fell kita nak ke panggung
LISA
is no 1
the movie
vote for lisa
wachaaaaaaaaaaaaa



Tiada ulasan: