Google+ Followers

Kisah pizza Hut

SALAM KASIH SAYANG
WINDUNYA KAT MR BLOG NI
caye windu memanyak
kat mr blog
hehhehhehhe
windu came kamooooo
ok2
kita sambung dgn citer kite yerpppp
nak dijadikan kisah
pada hari ahad tu
aku keluar
ngan kawan aku
perempuan ok
*** nas ade dgr korang cakap nas curang
tak baik tau
majuk kang baru tau*****
hehhehhhe
wahhhh
x mo ler majuk
disebabkan korang dah bagi hati ni
nas gumbira
***************
iskh2
mengarut jer lah cik nas ni
ok to contineu ok
hurmmmm
nama kawan cik nas
aizha
kitorang ni giler2
setelah puas kitaorang pergi kesatu tempat
tempat yang menenagkan
nak tau ker kat maner
hehhehheheh
rahssiaaaaaaa
syhhhhhhhhhhhh
ok setelah selsai kat ctu
kami pon pergi meronda
aku ni dah dari tadi teringin nak makan buah tembikai\
aper tidaknya cuacanya panas
makan tembikai pon sedap
bubuh asam sekali
wahhhhhh
sedapnya
kami pon cari2
tapi x jumper pon
frust betoi dgn mr tembikai ni
aper tidaknya time aku nak
menda tu macam bersembunyi
and nak dijadikan story
aizha ni nak hantar aku ke lrt setiwangsa
disebabkan aku nak jumper mr tunang
ok tunggu2 punya tunggu
mt tunang x muncul2
aku yang muncung
cik nas pon htr msj
msj jer nak call kan mahal
hehehhehhe
keptusan incik tunang
die cakap
" cayang lamabt cikit kawan pinjam motor"
iskh2 sabo nas sabo
tapi aku ni tak tau nak sabo
ok
cik nas terus matikan telefon
hurmmmm incik tunang kene lah faham kan
tunang die dah majuk
hehehhehehhe
pas tu panas hati sanat aku pon ajak aizha
mencekik
memandangkan perut aku dah mendendangkan lagu
rock tu beb
hah dengar tak
hehheheh


RESTORAN ALI MAJU
YANG TERLETAK DI SETIAWANGSA
ok disini lah aku telah
mencekik untuk memuaskan
nafsu perot ku yang lapoooooooo
mule2 tu aku cakap aizha
aku tak nak makan lah nak minum air tembikai jer
tapi bile aku tengok aizaha membaham roti telor
aku pon terliur
apa lagi
"mamak"
panggil aku
"saya nak murtabak dagging"
mamak tu nganguk tapi boleh pulak die gelak
uishhhh pelik ker aku nak makan murtabak
tumbokkk kang mamak ni
suke suki jer die ketawa kan cik nas
lame aku tunggu
akhirnya murtabak tu berjaya disiapkan
hurmmmm
maser untuk makannnnnnnnnn
sedap
boleh lah
lazat
entahlah
sedang2 jer
hehhehe
ok msj dari incik tuang pon tiba
" cayg kat mane"
" kat rstoran ali maju abg datang sini yerpp"
hurmmm mb die dah tau kot
arah yang aku maksudnya
haaaaaaaaaaaaaaa
aku selsai makan
incik tunang pon tibaa
ok2
jgn risau pasal bil
pasti ade yang bayar wakakakkakkaka
padan muke incik tunang
die pon sampai
dan aku tak mo ler marah
hehhehhe
aku pon hanya tunjuk ni
dah kenyang abg bayar
wahhhh
kejam nya aku
hehhehe
sekali sakala
hahhahha
sape suh wat cik nas marah
kan dah manyak makan
tp incik tunang ni cool
jer
cayang kat incik tunang
hurmmm dah abis tu aizaha pun balik
aku ni x balik lagi cz akan balik dgn incik tunang
byeee aizha
skrg incik tunang nak gi beli barang
hehhehehhe
aku nak itot
ade la menda yang dibeli
tapi ade satu yang menarik perhatian aku
iaitu
"hello kitty"
wahhhh sungguh comei
aku pon tarik senyap2
pas tu incik tunang nampak
aku sengih
jer
incik tunang mengelling
die cakap nask macam mudak tecik
biarlah aper pon janji dapat menda ni
and taraaaaaaaa
nas dapat eloo kitty
kacih incik tunang
hurmmmmm selepas itu
ehhhh belum tadi luper nak bagitau
kasut nas kan putus
kebetulan aderorang repair kasut
and selepas shooping tadi
kasut yang putus tadi dah kembali normal
hehheheh
pas tu cik aizah call
cz kunci rumah die kat aku
haiiii
macam manalah boleh lupe nak bagi ni
seb bek incik tunang nak hantar kan
ok aizha bgi direction
die kat ampang tesco
jadi kami pon
pecutttttttttttttttttttt
ok ok ok
certttttttttttttttttttttt
(bunyi brek motor k )
hehhehe
setlah memberikan kunci
incik tunang dapat panggilan
ok
dari member baik die
"cyg jom cepat "
ehhh nak gi mane pulak ni
"adalah "
cik nas pon ikut jerlah
dannnnn
tiba2 die belok kat pizza hut
hurmmmm
yummyyyyy2
"apit nak belanjer pizza"
bagitau incik tunang
warghhhhhh
nak2
hari ni hari kegemokan aku ni
asik makan jer
beberapa minit kemudian
apit and the geng pon datang
ok banyak yang dioder
cik nas makan manyak2
hehheheh
makan lagi
makan lagi
akhirnya
muak kenyang
tapi sedappppppppppp
setelah makan n
megucapkan terima kasih
apit and the geng nak ke hentian putra
cz die dah nak balik ke kelatan
ok
misi setreusya umtuk kami berdua
ape agi
kalau dah area wangsa maju
kit singgah dulu kat ct-one cafe
ok jumpe datin za dulu ok
hurmmmm
setlah berborak
kejap jer
cz die ramai pengunjung malam tu
hurmmmm
cik nas pon oder lagi

*****************
isskhhhhh
aik makan jer korang
ni aper cer
**************

hehhehehhe
incik tunang makan roti bakar
ader name saintifik die
cantik lah die design makanan tu
n
aku minum air ambra jer
sedapppp
makan makan minum minum dan makan +++
kegemukan tambah banyak menda yang masok lam perot
ok manyak kan
huh ponat jer
ponat makan2
tpi sedap

hurmmm dah penat kami pon balik
incik tunnag send aku kat umah
ok die pon balik ke cafe tu
aku pon balik umah
tq incik tunang wat cayer gumbira
hehheheheh
wachhahhhahhaaaaa


Tiada ulasan: