Google+ Followers

Kawen

hari ni nas buke cerita tentang perkahwinan
cerita pasal kawen ni


ramai pulak tahun ni akan mendirikan umah tangga
kawan2 nas semua nak kawen tahun ni
my friends
nak kawen
13&14 march ni
cik nas mendoakan
agar kedua mempelai ni
berbahagia hingga ke anak cucu

hohohhohohooho
x luper juga pada della dan fendy
kawen pada 7 hb march 2010
della sowie
x dapat hadir sekali yerppp
bukan aper nas tak der driver nak kesana
nas pon tgh geram dengan mr tunang ni

sekarang ni tgh meletuskan perang dingin kedua


gerammmmmmmmmmmmmm

dengan mr tunang

mogok
mogok
mogok

x moh jumper die
sakit ati

tapi lam hati tu windu gilerz



bulan nov pon macam x lamer agi
persiapan dah diatur sikit2
hope maser tu jadi kenangan yang paling hebat

memikirkan wedding
card kawen
krusus kawen
memcam ar agi
hehehheehehe
menghitung hari bahagia





yeahhhhh nak kawen
hik hik hik

meghitung hari detik demi detik
lallalallallallalala
memandangkan cik nas ni bukan penyanyi
so tak kuase nak menghafal lagu
baik hafal formula2 accounting
ader gak faedahnyer
fakta2 law ker
dah nak midterm tu
iskh2
citer pasal law ni
poning eden dibuatnyer aper tidaknya
semua fakta nak diingat
seksyen2
akta di malaysia
perhhhhh
mmg pocah otak eden

pikir kawen balaja
waaaaaaaaa
mdm thamil selvi
please give me tips for midterms
plzzzzz



mdm tahmil selvi : x der 2 you kene ingat semua yang i ajar
cik nas: ala mdm plzzz mdm jom i blanja mdm makan chapati nak x
mdm thamil selvi: boleh2 tp i tak kan bagi tips

hahhahahhahhaahahaha
aper kah aku sedang merepek
mdm aku ni baiklah
ajar pon the best


cumer aku ni yang sedang di landa kemalasan dunia


aku ni kuat tido
yerlah ponat bokoje
gi kuliah pulak
balik tu buka buku
akhirnya
aku jadi begini




dan pulak tu kuat makan
asyik2 lapa
perhhhh
x amer agi aku jadi
cik embam




sudahnyer aku jadi



arghhhhhhhhhhhhhh
tak muat baju kawen
obses
perhhhhhhh
bagaikan mimpi ngeri

ohhhhhhh
tidakkkkkkkkkkk


Tiada ulasan: