Google+ Followers

aper2 saje

wahhhhhhhhhhhh.....
nampaknyer dah banyak labah2 masuk blog
cik nas ni


hurmmm
sekian lameyer cik nas x menulis di blog ni
hurmmm windu lak kat blog ni
bukan aper pun busy dengan assigment
and bla bla bla hurmmm
'mmg manyak2"
aiyoooooo...


dipendekan citer lah kan
sepanjang bulan
&

nnt adalah bulan yang
membusykan cik nas yerppp.
kerana rakan seprjuangan cik nas
banyak yang akan mendirikan
rumahtangga yang mulianya mendirikan sebuah masjid....
hurmmm cik nas
akan bakal menyusul (gatal)


uiii tiba2 ader yang bersuara hehehehehhe
sepanjang minggu lepas x ader yang best
cuti pun dok umah jer... meghabiskan
sisa2 cuti dgn menonton citer korea online...


x pun gi meyalin resepi yang best


hehehehehe ingatkan dah kawen nnt
bercadang nak buat bisnes sendiri.
yerlah
kita kene lah maju ke hadapan
yopppp chaiyok2


korang kenelah sokong....
macam mr prince i tu hehehehhehe
semalam aku cuti coz pewot ku yang terlalu sakit...


tak tahulah makan aper
berulang alik ku ke toilet.
dikala itu toilet umpama rakan karib ku hahahhaha


walau macam mana pun
cik nas tetap ke kelas juga petang tu,
bcz nas x nak
tertinggal satu subject pun yang nas belajar
banyak lagi impian nas sebagai seorang insan,
nak itu nak ini and whateverlah
harap2 aper yang nas inginkan bakal terlaksana
hurmmmmm citer pasal impian

teringat pulak persiapan untuk berkahwin.
suggest nas nak pakai tema warna biru hurmmm ok ker
ade yang kater ok dan ader pulak yang kate baju biru
kalau tangkap gambar tak
cantik maner satu ni????
cik nas dah naik confius lorhhhh


biru terquish + putih or cream hurmmm ok ker????
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii naper susah sangat nak wat pilihan ni
saper yang perlu cik nas ketemu
untuk fikirkan ttg tema yang cik nas guna nnt bersesuaian
dah lah sekali dalam hidup
so mestilah nak pakai yang cantik2
pakai gaun wahhhhhhhhh macam cinderela pulak kikikikiki


hurmmmm aku dah bertambah confius tahap yang kritikal
semakin difikir semakin takot pulak
hurmmmmmm tengok keje kat ofis ni lagi lah
bertambah pening hari2 menghadap number....
k la penat rasenyer decision yang dibuat
adalah nak tenangkan fikiran dulu dengan
makan asam kuning hurmmmm codap2 yummmyyyy2
bye semuer jumper agi di laen ari yerkkkkkk go go chaiyok

Tiada ulasan: