Google+ Followers

semester baru

Assalamualaikum
hurmmm cik nas ni dah masok sem baru.. pejam celik pejam celik dah masok sem 5 dah
seb bek pejam masih celik lagi kalo x celik tu haaaa.... upssss melalut ketempat lain pulak

hurm x sangka pulak umor pun dah meningkat hehehehhe tapi perangai still x berubah
hai aper nak jadi nie
semster ni ambil comercial law...( wah aku pun berangan2 jadi law = lawyer buruk
hurmmm susah gak nak jadi law ni nak kene ingat fakta aiiii pening2
iskh aper yang daku telah melalut ni iskh( aku pun naik heran tahap gaban >>>>> bertukar
hah tengok tu taksub sangat dengn cite dragon ball weiii aper nak jadi dengan ko ni
tiba2 ade orang yang bercakap
iskh2 rupe2 nyer hati aku sedang berdesis... hai aper lah yang aku merepak ni
comercial law
accounting software

selain comercial law cik nas ambil accaunting software
( haah aper lagi kali ni aku jadi akauntan pulak...
"hah cepat2 saper nak kuar kan duit ker nak masok kan duit ker sila lah jumper saya
cik Abadi zulnas....????? x penah dengar hehehehe adelah
dalam mimpi...
tapi dah tau kalau korang gi bank bukan nak simpan duit
lebih nak kuar duit..
. hah lau dah kuar duit tu jngan luper nak belnjer kita ...
paling murah pun aper yerkkk kita x nak yang mahal2 ok nnt kita pilih
"ooooooo kita tau dah hah kenny rojers hehehehehehe"


introduction to e-business

subject len introduction e-business
hurmmm ni yang susah ni ade ker aku ni tokoh bisneswoman
weiiiii aku ader dengar korang cakap x layak
iskh2 yer ker heheheheh ape pun cayok cayok


intermiadate english

subject yang ke4 intermidate english 4
hehehehehe berangan jadi cikgu ker pernterjemah
mane yang sesuai ni hohohohohoho cik santa clause plazzz help me
k lah banyak nyer aku berangan
iskh2 x abis nak berangan...
nak kate makan buah berangan x ader lah pulak hurmmm macam mner ni
hah nak bagtau sikit ni tapi.... korang kene senyum dulu









??????????????????????????????????????????????????????????????????????



sayonara hehehehhe
jumpe dilain episod yer
bubyerrrrr muah muah muah salam sayang to all my friends




hehehehehehehehehe'
daaaaaaaa



Tiada ulasan: