Google+ Followers

Buat Perangai Dah....

Salam satu Malaysia
    holaaaaaaaaaaa pepsss,,,
hari ni berkeja dengan mood telinga berdensing (bingit Dibuatnya)
             (macam mane tu?) 
haaaa mcam ni
ade orang tengah betolkan tile cz dah rosak jadi nak tak nak kene tahan jerlah terlinga kan...
Tadah jerlah 


ok ni nak share sikit
entry sebelum sebelum ni kan nas ade story 
                             TENTANG APA
  ok senang citer korang klik jer link ni k




Bile mama dah sibuk dengan citer korean nya. maka anak pon nak berubah jadi mr Korea jugak maka inilah hasilnya..
                 


Aduhai la anak...

geram ada
nak marah pon ada
tapi bile tengok dia balik tak jadi ilang semua tu
kelakar jelah  zahin
habis bedak ko buat macam main tepung kan. siap berenang kat situ

inilah dia buah hati pengarang jantung ku
hero kecik



4 ulasan:

msredcheesecake berkata...

Tula leka sgt ngn korea nya...hhee

Ummi Zarra berkata...

hehehehehheheh...
anak2 nak membesar nas cm tu lah...
tanda protes...

Zahin Zul'Nas berkata...

@msredcheesecake tulah aduhaiii tgh feling2 kot mase tu hahahha.. thnks sudi singgah..

Zahin Zul'Nas berkata...

@Ummi Zarramacam2 perngai dia buat skrng Nora.. ni hah tabiat baru dia pukul orang tak tau nak buat macam mana lagi