Google+ Followers

Kawan ker Lawan?

Salam semua


Hurmmm 
ari ni tetibe nak share
about Shabat
terasa rindu cecangat pada sahabat2 serumah saya dedulu
zaman muda remaja
wahhhh conoknya
windu sehhh kat kawan2 serumah dedulu
Yana 
Cida
we re happy together

Now nas masih berkawan dengan depa ni
kami sahabat selamanya
best togther 
yelah time susah same2 susah
dan Now pon masih same
dan yang best apa yang gumbira
still menjadi perkongsian
yang duka kami akan duk mengadu same
same2 suke dan duke
Yelah 
zaman sekarng ni nak cari sahabat yang
berkongsi suke duka ni susah
yang ade pon tu hah
sahabat yang bile kite bersonang lenang
HAMBOI ade jer dia
But
bile kite di timpa musihbah
entah kemana dia lesap
iskh2

Ok 2
kawan 2tak mo jangan jadi
kawan macm tu ea
tak baik tau
No No No

jangan juga jadi kawan makan kawan
haaa tu yang bahaya tu...

ok kawan 

sebelum tu rase macam nak nyanyi lagu ni jap


bubye jumpe lagi di lain entry

Tiada ulasan: