Google+ Followers

Alhamdulillah Rzeki Lagi

Salam Semua
salam ukwah dihari yang Mulia
hari Jumaat Yang Indah...
harap sangat korang sihat ok

Buat Kali Ke tiga
saya update tentang rezeki
Alhamdulillah
Rezeki di bumi Allah yang Luas
Allah maha kaya dan maha pemurah
Look i get.... is true
Bulan ni dah tak takpayah 
pening pae nak perah otak nak bagi anak2 buah duit raya
Terutamanya Mak Ayah
semua dah tersedia
Alhamdulillah
Betul juga dalam Al-quran pun dah disebut
9/10 rezeki datangnya dari perniagaan.
saya setuju sangat dengan fakta ni
apa pun kene ada usaha yang berpanjangan
tawakal dan istiqomah
dengan apa yang dibuat
Allah kan maha pemurah 
jangan lupa pulak amalan yang disuruh yer...
solat 5 waktu
dan mengaji
Alhamdulillah itu pon nas amalkan
Sape kate bila berbiz ni
tak boleh amalkan solat berjemaah
Haaaaahhhh tu kate korang
bagi nas
tak ok
nas tetap Amalkan Solat Subuh Dan Solat Isyak
waktu berkerja
Tapi Kalau Hari Sabtu dan Ahad 
kami akan berjemaah bersama
bukan apa buat biz ni 
amalan2 ni kene selalau dititik beratkan
dan selalu nas sebuat 
kat korang
NIAT
Niat tu yang penting
Niat yang betul Allah permudahkan segalanya
Insyallah

"Alah nas ni poyolah... yer2 jer buat entah2 tak buat"
"eleh tu pon nak bagitau ker"
"alah tipu ni"


Terpulanglah kan
nas tau ade yang berkate begini bile bace blog buruk ni
tapi 
ADE AKU KISAH!

Apa yang saya kata itulah kebenaranya
Korang tak ada kuasa pon nak menghukum 
apa yang nas cakap
negara ada undang2 ok
perlembagaan?
korang tau tak perlembagaan
tak tau pergi serch ok
nas ade kebebasan untuk menyuarakan pendapat
lantak pilah kalau ade yang tak puas hati

Allah lebih berkuasa
hanya dia yang berkuasa menghukum saya 


OK2
rase macam touching yer
hahhahha
sorry yer
bukan apa dik non
ade segelintir manusia yang tak memahami 
susahhhhh betul orang cam ni kan

Alahmdulillah
sekali lagi
CZ tahun ni raye dengan meriah sekali
Alhamdulillah rezeki dari Allah
Hurmmmm ramai betul yang mesej nas 
calling Nas nak tau rahsia kejayaan nas
Ya Allah
Pada yang bertanya tu Tahniah
Syukur Allah buka kan Hati kamu
untuk berubah
I M with You Dear....
Tak menang tangan 
samapi panas telinga nak duk dakap dengan HP
Nasiblah ade Samsung tab
senang sikit....


"Nas kau buat biz ape ni nas aku tengok ko ni makin hari makin masyuk?
berseri2 jer muka ko"

"Akak muka berseri2 sebab akak Jutawan"


Alah dik muka akak berseri sebab
tak ade benda ngeri  nak difikir
sejak buat biz ni
Allah luaskan rezeki akak

***** sebab apa?*****
sebab niat kita yang betul

insyallah bulan 3 tahun depan 
London Paris menanti
wahhhhh best tu
Paris kan KOTA CINTA
bile lagi kita nak pergi berjalan2
melihat keindahan ciptaan yang esa
bumi Allah ni luas...
maka luaskan la lagi minda kita ok
Bumi Paris adalah Bumi yang tercantik Allah cipta
Seriuslah Mb Bagi nas 
tak taulah korang kan.
FREEE JERRR GI SANEEE
sape nak ikut
jom penuhkan SEAT
ade kosong lagi
NNT 
YM NAMA ANDA K

an.nas84@yahoo.com
nama:
akamat:
no tel: 
Jenis Bunga: ROSE/ putih merah/ kuning/purple/pink/
pilih antara satu yer...


pada yang dah
buat apoiment dengan nas tu
nama anda nas dah listkan
dalam Pogram Ke Paris London
I dah Listkn You As A model
Congrts yerppp



jommmmmmm
kita ramai2 kesana
rugi oooooo
tak ikut
sian kat sesiapa yang 
dah nampak peluang ni tapi tak nak grab
kesian


kalau rase nak Follow
just Set Apoiment with Me
EASY KAN


haaaaahhhhh korang 
i nak share sesuatu la
yang i rase memang miracle sangat 
yelah nak raya mesti nak psang badan kan
nak tau 
macam ner jadi slim
jomm


































































































































mane?






































































kejap lagi
NI kan
Perjalanan Ke
LONDON PARIS
jauh sikit
naik flight kan




















































































seee......
kurus kan before and After
ni bukan edit ok
tak percaya i boleh tunjuk depan ok2











jangan tak percaya ok
percyalah
keputsan ade ditangan anda




set Appoitment with me 
So EASY


an.nas84@yahoo.com
Nas:017-3939671

SMS pon boleh dear.....

nama
Alamat
NO Tel
Jenis Bunga tAdi:

CEPAT2 TAWARAN TERHAD NAK BOOKED TICKET

Grab NOW!!!!!!!

Bersama2 kite menuju Puncak kejayaan

"sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah
Yang buruk itu dari diri nas sendiri"



P/S: jadilah seperti pokok disaat orang membaling batu padamu,
kau membalasnya dengan buah yang ranum



salam sayang
LONDON PARIS







Tiada ulasan: