Google+ Followers

Tepanyaki @Tapak Kaki Untuk Kami?

Salam 
Yang ari tu nas  nak bagitau korang sesuatu kan
hihihihi
nas mintak ditangguhkan lagi
nnt dah Confirm baru nas launching kat semua orang
yerppp tungguuuuuuuuu

Nun Title kAt Atas....
mesti korang fikir macam2 kan
hahahha
lantak korang lah kan




ok gambar kat atas ni
hanya hiasan semata2
korang jagn terpedaya ok
nas taklah teror nak buat ni
huhuhuhuhu


menu pagi ni
Tepayaki @ Tapak Kaki
Ciptaan aku
hihihihihi
pagi2 lagi kol 5.30 pg
aku dah berperang kat dapur
1. masak nasi
2. cincang ayam
3. barang yang seangakatan dengannya.

siap semua jom ler menumis
mesti orang sekitar umah aku
dah terjage dek terbau
wangian masakan ku tu...
nas Rase husben yang lena tido pun
termimpi2
apa yang aku masak
yelah masak Tenpayaki@Tapakaki
tak ke TEROR namenya tu
hhuhuuhuuhu

Nasi Dah Masak
Ayam Dah Masak
Sayur Pon came sekali goreng dengan Cik ayam
Sekrang nak tambah satu menu lagi



taraaaaaaaaaaaaa
semua dah siap
ok2 pergi Solat
dulu prepare apa yang patut
husben dah bangun
sambil gi bilik air sempat lagi die menjeling 
Kat dapur
huhuhuhu
Aku dah agak dah die termimpi2 aku masak
hhahahhahhahha


ok Settle semua
masa untuk packing Makanan
Husben tgk aku masukkan
dalam tapaware die 
****Kami berdua ade tapaware untuk bekal Kami sendiri*****



hihihihihihihi
ok siap Sudeh
tenpayaki @ Tapak kaki
kami berdua

ok moh ler poie berkorjo sekueknyo

sampai di tempat kerja
nas jeling 2 jam
yupppp dah kol 9.30 am
ok2
boleh call
si die yang tercinta
 tanya soalan yang biasa aku tanya
Abang dah makan ker?
Sedap tak?
hahhahha 
suami aku pon macam dah tau jer
sampai aku tak sempat nak soal
die cakap 
belum makan lagi
pasti sedappppp
aku pun tersenyum lega

Mulala aku nak deco makanan lain nanti
hurmmmmmm
apa die yerpppp


sekian

"sesungghnya yang baik itu datangnya dari Allah
Yang buruk itu dari Diri Nas sendiri"

bye uolsss
apa yang nas tak tercakap tu
akan nas bagitau nanti yerpp
mesti korang ternanti2 kan apa dia
bye....


muaaahhhhh

Tiada ulasan: