Google+ Followers

Serius Saya Terasa hati

Salam semua
Nas harap korang cemua cihat
nas masih tak sembuh dari demam
alhamdulillah inilah ujian yang
Allah nak beri saya
Alhmadulillah.
korang semu doa2 kan lah sembuh k

 sebenarnya hati nas
sedih dan sakit sangat
sebab apa??
sebab mulut orang yang tak tahu nak tutup
yelah lumrah manusia kan
kerana mulut badan binasa,

seriusly
nas memang terasa hati
at least nak cakap tu berlapik sikit
ni tak cakap macam 
tak boleh nak fikir dulu.
kalau nas buat kat ko cam tu camner ko marah tak?
tau pulak ko ade perasaan
habis nas ni tak de perasaan lah ye
macam tunggul jer
ko nak cakap macam tu kat aku
ni yang aku hangin ni.

Seriusly nas terasa apa yang dicakapkan
hahhhh
mesti korang nak tau apa kan
jap ea
nas uploa gambo nnt
korang tafsirkan sendiri sebab apa ea?

HAH
korang pon tahu kan apa yang diaorang cakapkan
yelah mulut manusia ni
kadang2 macm tempayan
x leh nak tutp
lumrah manusia kan
ade je benda yang tak puas hati 
haiiiiiii laaaaa
whateve la kan kownk nak cakap ape
siapa tak sedih kan?
semua orang nak ada 
keluarga sendiri
nak ada anak2
tapi Allah tak berikan rezeki 
buat kami
so bersyukur la jer kan
yang kownk yang nak nyibuk2 buat apa
ade ker AKU nyusahkan korang kan

huissshhhhh 
nas ni emosi pulak
sowie yerpppp
just nak luah
apa yang tersimpan jer

Siyes
nas memang sedih
tak payahla nak bagi article 
for i bace yang bukan-bukan
al-malasah nya article tu
sangat buat i terasa ok
then you said any with me
What strong ith you hah?
siyesssss
i terasa 
i tahulah kan you
....................
nk komen2 lah
siyes lah i terasa
nak menangis pun ade
yelah mb you tak berada kat tempat i....


Apapun Alhamdulillah
Allah bagi nas kekuatan untuk tempuhi semua ni
nas ni manusia biasa
so rase apa yang 
diberi ni
memang sakit but
satu jer yang nas mampu
redha
itu lagi baik.... hurmmm
Alhamdulillah
Allah masih menguji nas
tu tandanya Allah sayangkan kita
LOOK....
sangat bertuah
Alhamdulillah

I was so far from youYet to me you were always so closeI wandered lost in the darkI closed my eyes toward the signsYou put in my wayI walked everydayFurther and further away from youOoooo Allah, you brought me homeI thank You with every breath I take


manelah tau kan
kot2
dapat baby kembar 
amin2

cz nas pon ade kerturunan kembar
wahhhhhh
bestnya
sekrang time tuk huneymoon


Alhamdulillah, ElhamdulillahAll praises to Allah, All praises toAllahAlhamdulillah, ElhamdulillahAll praises to Allah, All praises toAllah
for others yang nak
kate bukan2 tu
silelah tulis dalam hati
kowank yang busuk tu
cz kowank yang dose 
cz kate i yang bukan2
So Awas dengan Kate2 Anda tu
Bak kata pepatah
"Kerana Mulut Badan Binasa"
You nak cakap apa pun i Tak kisah dah
cakap lah bertimbun2 ok
i tak rugi pon
 I just Said Alahmdulilah
cz Allah Alwys With me

just remmber this
"When You Give Me, You Get Back"
Salam Sayang 
dari Nas
Muahhhhhh 

Tiada ulasan: